Microsoft Bill Gates

V Česku a na Slovensku začal Microsoft s oficiálním prodejem Surface.

Microsoft, jehož tablety a notebooky značky Surface byly k mání u nás jen skrze dovozy e-shopů, začal nyní své produkty dovážet do České republiky oficiálně. České zastoupení Microsoftu by chtělo též prodávat zařízení přímo skrze svůj webový obchod, zatím bude možné koupit Surface prostřednictvím partnerů Microsoftu, jako Datart, CZC, Alza a Mall.

Surface Pro X
Surface Pro X

Microsoft také představil dvě novinky, Surface Pro X a Surface Go. Zatím budou produkty Microsoftu dodávány jen s anglickou klávesnicí, v plánu je ovšem výroba i výroba klávesnic s českými popisky. Každopádně nová zařízení Surface by měla směřovat do Česka v první vlně prodejů, právě proto, že se společně se Slovenskem a několika dalšími evropskými zeměmi stala Česká republika oficiálním trhem.

Surface Go
Surface Go

Surface Go by se mě začít prodávat 27. října, jeho cena pro český trh zatím není známa. Orientovat se tak můžeme pouze dle ceny stanovené ve Spojených státech, kde se bude prodávat za 699 dolarů. Laptop Go má rozlišení 1536 × 1024 px a procesor 10. Generace Intel Core (čtyřjádrový Core i5-1035G1).

Mohlo by vás zajímat: 42ideas zdvojnásobila zisk oproti předešlému roku.

Surface Pro X má tři verze, ta nejlevnější se bude v USA prodávat za 999 dolarů, střední bude startovat na 1 499 dolarech a nejvybavenější verze bude prodávána za 1 799 USD. Ceny pro Český trh, stejně jako u Surface Go, zatím stanoveny nejsou.

AN
Zdroj: Microsoft


Uveřejněno

v

od

Značky:

Komentáře

Jeden komentář: „V Česku a na Slovensku začal Microsoft s oficiálním prodejem Surface.“

  1. […] V Česku a na Slovensku začal Microsoft s oficiálním prodejem Surface. […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..