logo Diskutujme

Diskutujme.online

Diskuzní portál Diskutujme.online, a jeho dceřiná novější zkušební verze Diskutujme.eu, je místem ku skutečným svobodným diskuzím a útočištěm pro lidi z ukončených Diskutníků. Je tomuto webu také vizuálně nejblíže, ač bych řekl, že oproti Diskutníkům je mnohem přehlednější co do orientace v kategoriích a tématech. Profily jsou až minimalisticky jednoduché, na úvodní stránce najdete vše co pro orientaci potřebujete. Kromě diskuzí je tu i pro mne zajímavá sekce Články, které jsou ovšem též takovým úvodníkem k dalším možným diskuzím. A proč jsem psal o skutečně svobodných diskuzích? K prvotnímu seznámení s webem a jeho principy a pojetím doporučuji přečíst si dva stěžejní články Administrátora Dilema zvané Online a Politické školení mužstva čili PŠM.

Tak takhle začínal článek ze 7.března 2020, kdy v tomto úvodním odstavci byly nastíněny základní informace o diskuzním portálu. Dva zmiňované články na konci již neexistují, čímž se dostáváme k velmi důležité skutečnosti, že web měl na konci prázdnin nějaké problémy a v podstatě neexistuje celý jeho dřívější obsah, a to včetně veškerých diskuzních fór. Ta byla založena a obnovena nově, což lze rozpoznat dle data prvního příspěvku, který nikde není starší než 2. září.

diskutujme.online diskuzní fórum
diskutujme.online

Nové registrace

Skutečnost, že došlo k nějaké události na konci prázdnin, zjistí nepřihlášený uživatel hned na úvodní straně, kde se uvádí toto: Pokud jste se registrovali před 1. září 2020, patrně budete potřebovat novou registraci. Což mohu potvrdit, že i v mém případě tomu tak bylo.

Mohlo by vás zajímat: Brave – Roční výročí, 20,5 milionu uživatelů za měsíc, dvojnásobný růst.

Diskuzní fórum Diskutujme.online je rozděleno na několik kategorií – Zpraqvodajství, Zájmy, Ženy a Muži, Politika a Ekonomika, Bulvár a nevážná témata. Tyto kategorie jsou pak dále rozčleněny do podkategorií, v nichž jsou pak samotná témata. Zajímavostí je ovšem kategorie, kterou uvádím samostatně, a též na portálu se nachází na pravé straně osamoceně, tedy pod Články, její název je vše říkající Osobní spory a zabanovaní.

Co se týče článků, tak ty jsou po zářijovém restartu na portálu zatím jen tři. Řekněme si, že existují dva druhy článků, a to veřejné nebo jen pro registrované uživatele.

O uživatelských článcích na diskutujme.online

Diskutujme.EU

Když zadáte adresu diskutujme.eu, pak se ocitnete na rozcestníku, kde si můžete vybrat fórum ONLINE či EU. Po kliknutní na EU se vám ovšem neobjeví fórum v té podobě, jaká je presentována na obrázku, nýbrž v nějaké lite verzi. Nebude ani patrně funkční, neboť poslední příspěvek nese datum 27. 08. 2020.

Rozcestník diskutujme.online a diskutujme.eu
Diskutujme.eu

Diskutujme.COM

Dalším Diskutujme je Diskutujme.com, kam ovšem musíte provést samostatnou registraci. Dle úvodní stránky a výpisu aktivních diskuzí lze poznat, že i toto fórum je velmi živé. V sekci Uživatelské články zde najdete řadu počinů, kdy jejich výpis čítá 7 stran. Nejstarší článek je z 9.11.2012, ten nejnovější 14.11.2020.

diskutujme.com diskuzní fórum
diskutujme.com

Proč je Diskutujme rozeseto do tří různých webů .ONLINE .EU a .COM vám nepovím, ani kdo je provozovatelem, z těchto domén nelze vyčíst jejich vlastníky, tak jako je tomu třeba u domény .CZ.

Mohlo by vás zajímat: Pinterest – Katalog nápadů. Sociální síť a bookmarking v jednom.

Rozhodně se dá říci, že Diskutujme je velmi živá značka nezávislých a svobodných diskuzních fór, kde najdete řadu rozličných témat, a kam se přemístila nejpočetnější část diskutérů ze zaniknuvšího portálu Diskutníci.cz.

Anděl Azazel; AN


Uveřejněno

v

od

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..