První pohled uvítací.

Každé pořádné noviny mají nějaký ten sloupek, komentář, fejeton, prostě nějakou formu subjektivního pohledu a vyjádření. AzaNoviny zrušily rubriku Diskuzní fóra resp. tato rubrika přešla pod rubriku Chaty, kde se o diskuzní fóra rozšířil pouze název. A tak vznikl prostor pro rubriku novou, a Já bych Vás v ní chtěl tímto uvítat.

Veškeré rubriky v AzaNovinách byly doposud čistě zpravodajské a informativní. Nyní nastává čas přilít do obsahu AN také ždibec subjektivního kozlího pohledu. Budu se v této rubrice vyjadřovat svým neotřelým způsobem nejen ku zde zveřejňovaným informacím a článkům. Nechci být za každou cenu jiný, každopádně si sami posuďte, zda-li o některých věcech nečtete na různých webech jedno a to samé. Takže se všichni dozvídáme, že třeba Google služby jsou tak přeúžasné, že bez tohoto „ekosystému“ je jakýkoliv mobil s androidem neprodejný. Tak se, možná někdy, právě nad tímto tématem zamyslím, položím pár otázek, a kdo ví, třeba dojdu k závěru, že tomu vůbec nerozumím a ti papouškové mají vlastně pravdu.

Nemyslím si, že bych si tu chtěl hrát na mudrce, zvláště i proto, že určitým oblastem a tématům rozumím jak kozel petrželi a klidně to přiznám. Spíš mi mnohdy půjde o pohled z mnoha různých úhlů, o zamyšlení se, které nevede jen tou jednou myšlenkovou cestou, kterou všichni po sobě navzájem opakují, protože mají strach, že kdyby tvrdili něco jiného, tak budou za blbce. Dámy a pánové, nebojím se toho, být i za blbce.

To je z dnešního úvadního Pohledu A-A vše. Těším se brzy na viděnou.

Anděl Azazel


Uveřejněno

v

od

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..