Pohled druhý aneb pod vlivem koronaviru.

Musím se přiznat, že mi ta Korona už začíná lézt krkem. Kam člověk klikne, tam na ni narazí. Nu, ani my tady na AzaNovinách jsme se tomuto tématu nevyhnuli. A dá se tomu vůbec vyhnout? Korona ovlivňuje téměř vše. Rozhodně to nemění nic na tom, že mi leze oním krkem, a snažíme se tu, stejně jako ve filmu „Byl jednou jeden král“ při zadělávání těsta na lívance, se Koroně věnovat přiměřeně, přiměřeně, přiměřeně.

Ono je těžké při současné situaci s pandemií řešit takové kraviny, jako počty foťáků u té které značky smartphonů a podobné blbosti. Mnozí tvrdí, že svět po Koroně už nebude takový, jako před Koronou. Všechno zlé je ovšem pro něco dobré, možná nás Korona donutí se zamyslet, a třeba přehodnotit životní priority, pozměnit si náš žebříček hodnot, dokonce se možná více přiblížíme k „lidství“. Ne, není mojím úmyslem být přehnaně sentimentální. Ono by to asi nikdo, kdo mě zná, nečekal a neuvěřil mi to. Leda že by si to někteří vyhodnotili jako náhlé mé psychické onemocnění 😀

Vyvedu pochybovače z omylu nyní v mém závěru tohoto mého sloupku. Všichni kdo mě znáte, tak víte, že jsem velmi ale opravdu velmi slušný. A též víte, že jsem dosti konzerva. A to pravá konzerva, nehraji si na ní, jako třeba sprostý Ondřej Tesárek, co si říká Bratříček. Největší spolumajitel XChatu. To asi budou mít společné, tu sprostotu. Jeho postoje, Bratříčka, na které se můžete podívat na jeho Twitteru v Tweetech a odpovědích zde (o některých jsem informoval ve své glose na Xglosách zde), mě vede k závěru, že Bratříček je kokot! Omlouvám se AzaNovinám, čtenářům i sám sobě, za použití tohoto výrazu. Ale holt někdy není zbytí, pokud je mi z někoho, jako z největšího vlastníka XChatu, k zblití.

A na závěr si kladu ještě jednu otázku, proč někteří dávají slovům jiný význam? Konzervativní bude vždycky znamenat konzervativní, s tím ovšem sprostý Ondřej Tesárek vydávající se pouze za konzervativce, nemá nic společného. Ač jsem mnohokráte proklamoval, že se nechci politice veřejně věnovat, pak na úplný závěr tohoto mého sloupku musím prohlásit toto: Přeji hnutí Trikolora zdar, a též co nejméně sprostých kokotů jako Bratříček.

Anděl Azazel


Uveřejněno

v

od

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..