Statistika

Již 11. statistické šetření AzaŽurnálu, opět v pandemické krizi.

AzaŽurnál jako II. kanál AzaNovin započal se sběrem dat ve svém pravidelném půlročním statistickém šetření návštěvnosti klasických chatovacích a komunitních portálů. Stejně jako na jaře se i tyto statistiky prolnou s kritickou pandemickou situací ohledně nemoci Covid-19. Výsledky nejnovějšího statistického šetření můžeme čekat na konci října či začátkem listopadu.

V jarní statistice se koronavirová pandemie promítla celkem zdatně, připomeňme si, že po trvalém poklesu u všech sledovaných portálů došlo k zastavení padajícího trendu či dokonce posílení. Až na jeden portál, a to XChat, kde se pandemie ohledně Covid-19 do návštěvnosti nikterak nepromítla.

AzaŽurnál II. kanál AzaNovin

Na výsledky jarní statistiky AzaŽurnálu se můžete podívat ZDE.

Obecně se dá říci, že koronavirová krize mnohým portálům, stránkám, aplikacím pomáhá ve zvýšené návštěvnosti, což nemusí nutně znamenat zvýšení zisků, neb naopak inzerenti jsou více opatrnější.

O hospodářských výsledcích 42ideas provozující XChat jsme psali ZDE.

Jak si povede česká chatová scéna na podzim 2020, to se nechme překvapit. Jistotu máte v tom, že o výsledcích budeme na AzaNovinách informovat a na jistě precizně zpracovaná a publikovaná data AzaŽurnálu odkazovat.

AN


Uveřejněno

v

od

Značky:

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..