Pohled sedmý aneb nové při starém

Začnu AzaNovinami, probudila se nám z dlouhého předlouhého spánku rubrika „Recepty a vaření“, dostala jinou strukturu a hlavně v ní začaly přibývat recepty. Jedná se samozřejmě o doplňkový publikační produkt, hlavní témata AzaNovin jsou zcela jinde, každopádně i hladový ajťák, programátor, počítačový, smartphonový, herní, internetový a jiný nadšenec, nu prostě všichni nejen tito, tedy i hladový „ajťák“ je zlo. A nezapomínejme na známý fakt, že láska prochází žaludkem, nu a my na AzaNovinách bychom Vám rádi poskytli i jí.

Nedá mi to se nevyjádřit i k jedné celospolečenské události z poslední doby z českých luků a hájů. Jistě jste všichni zazamenali obměnu na Ministerstvu zdravotnictví. Nu, a jak se hned ukázalo, náš pan nový ministr v minulosti podepsal petici Milionu chvilek za odstoupení premiéra Andreje Babiše. Teď mu dělá ministra v jeho vládě. Já vůbec neneacházím slov, tak snad jen „To nevymyslíš“.

Jinak tady na AzaNovinách je pořád a stále dost práce, na optimalizaci, přijde na řadu ještě určité další zkvalitnění na bázi celého webu, to je ovšem proces s postupnými kroky, a úplně tak nechci vše předem prozrazovat. Rozhodně tím chci ale naznačit, že se tu nehodláme uložit ku spánku to zimnímu a do sedmé sezóny celého projektu bychom rádi vstoupili s dobrým pocitem z dobře odvedené práce, abychom se v následující sezóně mohli předně zabývat vámi čtenáři v daleko větší míře a technické otázky řešili už jen ty čistě provozní.

Sedmička je prý šťastné číslo, tak tomu věřme. A s tímto konstatováním a vírou se s vámi ze sedmého Pohledu loučím.

Anděl Azazel

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..