Pohled devátý aneb závěrečný.

Jak už plyne z názvu, tak toto je můj poslední Pohled. Nikoliv pro letošní rok, nýbrž úplně poslední. V příštím roce ještě nějaký čas zůstane tato rubrika viditelná, aby posléze byla z přehledu na úvodní straně odstraněna, stejně jako bude zneviditelněna celá rubrika, která se přesune do neveřejného archivu.

Nebudu se tedy dnes příliš rozepisovat, napsal jsem i s tímto dílem devět Pohledů v letošním roce, tedy od února, kdy rubrika vznikla. Sám jsem usoudil, že jak pro AzaNoviny tak pro mojí osobu nemá dostatečného přínosu a není tedy důvodu v následném roce pokračovat. Jednak až tak nezapadá do konceptu AzaNovin, druhak mám mnoho kanálů a míst, kde se k mnohým věcem vyjadřuji, od Xglos po Xkozloviny, a přiznám se, kam mě psát články či tvořit potcast opravdu baví, neb mi to dává určitý smysl. Zde s touto rubrikou mi přijde, že jsem tak trochu navíc.

Na přelomu roku dojte k mnoha dalším změnám na webu AzaNoviny, nebudu je v tomto článku prozrazovat, některé budou viditelné, jiné se budou dít tak nějak na pozadí aniž by si toho čtenář všiml. AzaNoviny se dále budou profesionalizovat, a Já pevně věřím, že ruku v ruce zkvalitňovat. O těch podstatnějších změnách budete včas, tedy už velmi brzy, informování.

Přeji již dnes všem čtenářům AzaNovin vydařený vstup do Nového roku, a nechť je pro ně rok 2021 rokem dobrým, štastným, kvalitním a nechť se jim v něm zadaří dle jejich představ. To samé přeji AzaNovinám, a pevně věřím, že mé přání dojdou naplnění, jak u Vás, milé čtenářky a čtenáři, tak u AzaNovin.

Anděl Azazel


Uveřejněno

v

od

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..