Chat rádio

Chatujme a SuperPokec, to jsou dvě chatovací služby, které se rozhodly zkusit spolupracovat na společném projektu Chat rádio. Spolupráce je vždy fajn. V dobách tří velkých chatových hráčů Xchat, Lidé a Líbímseti panovala obrovská konkurence a mnohdy i velká vzájemná nevraživost. Doby kolosálních návštěvností chatovacích portálů jsou již dávno pryč, stejně jako, dá se říci, jmenovaní velikáni. Z Lidéčka se stala jákási kolečková seznamka, která již s klasickým chatem nemá nic společného. Kdysi velmi populární Líbímseti, jak ve statistikách informoval nedávno náš druhý kanál AzaŽurnál, má tak drtivý propad návštěvnosti oproti létům minulým, že se dá hovořit o katastrofě. Tudíž z „velké trojky“ zbyl v podstatě již jen Xchat.

Chat rádio je zatím v pilotním běhu a provozuje ho Jan Bezděk (Grantík) majitel SuperPokecu, který má smlouvu s Ochranným svazem autorským (OSA). Serverovou část a propagaci zase zastřešuje spolumajitel Chatujme Lukáš Ryšánek (LuRy).

Podívejme se na pár ukázek, jak vše zatím vypadá na obou chatovacích portálech.

Chat Radio na SuperPokecu
Chat Radio na SuperPokecu
Chat Radio na Chatujme
Chat Radio na Chatujme

Na Chatujme je přehrávač již implementován přímo v chatovací místnosti, na SuperPokecu je v místnosti odkaz na stránku rádia.

Postrnní panel místnosti na SuperPokec - Chat Rádio
Postrnní panel místnosti na SuperPokec
Postranní panel místnosti na Chatujme - Chat Rádio
Postranní panel místnosti na Chatujme

Dolaďují se smlouvy o společném fungování rádia, připravují přehrávače, ladí se prostředí na kterém vše poběží. Jak vše bude vypadat žánrově, tedy jaká hudba bude k poslechu, zda li budou nějaké sekce či pořady vyloženě zaměřené na určitý žánr, programové schéma atd., i toto vše se nyní mezi oběma chaty domlouvá.

Pozitivních zpráv není nikdy dost, bývá jich velmi po málu. A i proto jsme rádi, že vás můžeme o spolupráci dvou chatů na společném rádiu informovat.

AN


Uveřejněno

v

od

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..