Firefox Lite

Firefox Lite 2.0 -Odlehčený prohlížeč

Prohlížeč, jak již název napovídá, je zaměřen na co nejmenší zatížení zařízení. Hlavně je tedy určený pro mobily, jenž jsou prosti přílišného výkonu hardwaru. Mozilla se snaží, aby procházení webových stránek bylo co nejrychlejší, s čímž souvisí i to, že dochází k blokováí některých zdrojů ve stránkách, pro příklad sledování uživatele. Na tomto si začala Mozilla zakládat a AzaNoviny to velmi kvitují.

Firefox Lite 2.0

Verze 2.0 prohlížeče Firefox Lite přináší několik drobností. Co se týče funkcí navíc, je například k dispozici možnost vytvoření snímku celé webové stránky. Nedochází k posouvání obrazu, vše se děje na pozadí, což je znát následně na samotné rychlosti. Obrázek lze následně sdílet. AzaNoviny opět oceňují toto vylepšení skrýnšotu, které je v této fázi plně nahraditelné za jiné doplňky. Doposud tomu tak nebylo.

Pokud byste ovšem chtěli Firefox Lite 2.0 najít v Obchodě Play, pak ho tam nenajdete a z tohoto zdroje si ho nestáhnete. Koneckonců nu což, takové věci jsou pro idioty, kterých je příroděžel dnes na internetu již většina. Pro nezávislé, svobodomyslné a inteligentní bytosti je tu možnost nainstalování APK balíčku.

AN


Uveřejněno

v

od

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..