logo Diskutujme

Diskutujme

Diskuzní portál Diskutujme.online, a jeho dceřiná novější zkušební verze Diskutujme.eu, je místem ku skutečným svobodným diskuzím a útočištěm pro lidi z ukončených Diskutníků. Je tomuto webu také vizuálně nejblíže, ač bych řekl, že oproti Diskutníkům je mnohem přehlednější co do orientace v kategoriích a tématech. Profily jsou až minimalisticky jednoduché, na úvodní stránce najdete vše co pro orientaci potřebujete. Kromě diskuzí je tu i pro mne zajímavá sekce Články, které jsou ovšem též takovým úvodníkem k dalším možným diskuzím. A proč jsem psal o skutečně svobodných diskuzích? K prvotnímu seznámení s webem a jeho principy a pojetím doporučuji přečíst si dva stěžejní články Administrátora Dilema zvané Online a Politické školení mužstva čili PŠM.

Při registraci na Diskutujme po vás budou chtít jen zadání nicku a e-mailové adresy, na kterou vám bude odeslána zpráva k dokončení registrace. Co mě trochu překvapilo, že ač jsem se registroval naprosto standardně, tedy bez použití anonymizačních prostředků či podivné mailové adresy, zobrazila se zpráva, že můj účet byl vyhodnocen jako nestandardní a vyžaduje schválení správcem webu. K tomu došlo cca. po hodině a půl po aktivaci.

Zdá se, a to i dle vyjádření o počtech nových registrací Administrátorem, že se na tento diskuzní portál přesunula ta největší část z Diskutníků. Chcete li si užít svobodnějších diskuzí, mimochodem oba weby jsou mimo legislativu jak České republiky tak Evropské Unie, doporučuji k vyzkoušení. Stačí zadat adresu diskutujme.online. A ještě jeden postřeh na úplný závěr, web je naproto bez jakýchkoliv reklam.

Anděl Azazel, AN


Uveřejněno

v

od

Komentáře

Jeden komentář: „Diskutujme“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..