Pohled šestý aneb staré dobré časy.

Projekt, který jsem založil a který jede již svou šestou sezónu, tedy AzaNoviny Xmagazín A-A, se v tomto roce, po tom minulém konsolidačním, zkvalitňuje a profesionalizuje. Jako vše prochází určitým vývojem, pak i celý projekt a jeho jednotlivé části musí jít ku předu, jinak to ani není možné, stagnace je smrt. Samozřejmě, že jako stará konzerva vidím a realizuji změny pozvolně a v míře nutné.

Staré dobré časy, na chatech a tak vůbec na netu, nu dobře už bylo, chtělo by se říci. Zní to ale ohromně pesimisticky. Pravdou jest, a přiznám se bez mučení, že čas od času se mi do mysli vloudí nostalgické vzpomínky, naštěstí jsem realista bez výraznějších známek po zastydnutí v pravěku, a tak, ač nerad se i Já musím souběžně pohybovat s dobou, ač nejen mé osobě, se ta stará líbila neskonale více.

V průběhu let si AzaNoviny vytvořili v segmentu potenciálních čtenářů dobré a nesmazatelné jméno. Jenže ten segment je tuze nicotný, a dokonce se umenšuje. Stejně tak mají nynější hlavní dva atributy AN, tedy AzaNoviny a Xglosy, prohlížeče celkem rády. Jenže je to podobné jako v předešlém případě, je tedy třeba se i zde posunout. A že ty rezervy jsou, tudíž probíhá určitá optimalizace, hlavně na AzaNovinách, nevěřili byste, kolik věcí tam je prostě blbě, anebo by mohly býti výrazně zlepšeny. Možná, že o některých věcech napíši glosu, nebojte budete tomu rozumět, jsem laik, tak to napíši laickým stylem a jazykem.

Na závěr mého šestého Pohledu ještě povím, že mi po celou dobu z různých stran chtěli nasadit náhubek. V dnešní koronavirové době však nosím jen ten rouškový, a to ještě s rozumem sobě vlastním. Jednak jsem člověk, který je ohleduplný k okolí, to třeba i jako kuřák (ač tedy v současné době jsme věru již šikanováni), druhak se mám rád, tudíž předběžná opatrnost je na místě. Každopádně, jak už jsem říkal, i tady platí „všeho s Mírou“, tedy v rozumné míře rozumného Míry. Každopádně proti názorovým a jiným náhubkovačům je třeba se postavit s plnou vervou, neboť svoboda je hodnotou nejvyšší, hned po životě. Ale jaký by měl smysl život bez svobody, že.. ovšemže.

Anděl Azazel


Uveřejněno

v

od

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..