Pomůcka ve vyučování. V Google Meet skupiny ve skupinách.

Koronavirová pandemie je v plném proudu, a tak Google připravil jako reakci na potřebu distanční a vzdálené výuky ve svém komunikačním nástroji Google Meet další novinku, která se týká jak webového prostředí tak aplikace, a to možnost menších podskupin. Tato novinka je hlavně pro vyučující, když potřebují žáky a studenty rozdělit do menších týmů. Dostupnost této novinky je ve výukových účtech Enterprise v Google Meet.

Mohlo by vás zajímat: Instant messaging – Telegram.

Právě zmiňovanou funkci si nejvíce žádali sami vyučující a lektoři, jimž Google vyšel vstříc a novinku začal od 8. října zavádět v Google Meet. Vyučující (admin) může samozřejmě vstupovat do jakékoliv podskupiny. Pozván může být každý, kdo vlastní Google účet.

Výběr z Xglos: Kde psát blog? Blog, blog, blogujem.. blogování milujem.

V novém prostředí Google Meet je nyní možnost během hovoru vytvořit až 100 menších roomek, což se hodí při zadávání a plnění rozdílných úkolů, k samostatným debatám nad různými tématy, anebo při výuce různých jazyků. Přitom je možné si zvolit mezi rozdělením manuálním či třeba náhodným. Na to je v Google meet speciální tlačítko.

AN
Zdroj: Googleblog


Uveřejněno

v

od

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..