Brave – Roční výročí, 20,5 milionu uživatelů za měsíc, dvojnásobný růst.

Alternativní prohlížeč Brave o sobě tvrdí, že nejvíce chrání vaše soukromí, je nejbezpečnější a 3 až 6 krát rychlejší prohlížeč než ostatní. První výročí Brave 1.0 může oslavit opravdu v úspěšném duchu, neb ho používá přes 20 milionů aktivních uživatelů měsíčně (přesně je to 20,5 milionu), když minulý rok to bylo 8,7 milionu. To představuje 2,3 násobný nárůst za jeden rok.

Brave - alternativní prohlížeč

Brave má 7 milionů aktivních uživatelů denně, což je nárůst oproti 3 milionům v loňském roce více než dvojnásobný. Za poslední rok získal Brave řadu pozitivních recenzí a nyní je v Google Play prohlížečem s hodnocením 1.

„Uživatelé mají dost kapitalistického dozoru a 20 milionů lidí přešlo na Brave za zcela novým webovým ekosystémem s volitelnou reklamní ekonomikou, která jim dává zpět kontrolu nad prohlížením,“ řekl Brendan Eich, generální ředitel a spol. zakladatel Brave. „Globální hnutí za ochranu soukromí získává na síle a tento milník je jen dalším krokem na naší cestě k tomu, aby se ochrana soukromí stala standardem pro všechny uživatele webu.“

Psali jsme: Prohlížeč Brave. Na reklamy jinak.

Každopádně stále se v absolutníh číslech jedná o pidiprohlížeč. Brave s otevřeným zdrojovým kódem zásadně posouvá způsob interakce uživatelů, vydavatelů a inzerentů online tím, že poskytuje uživatelům soukromé, bezpečnější a 3 až 6 krát rychlejší procházení, zatímco financování webu zajišťuje nová platforma, která zachovává soukromí reklam a odměn.

Brave je k dispozici ke stažení pro Windows, macOS, Linux, Android a iOS v 80 jazycích. Stáhnout si ho můžete z následujících odkazů.

AN

Zdroj: Brave


Uveřejněno

v

od

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..