MeWe - Sociální síť

MeWe – Váš soukromý život není na prodej #Not4Sale

Pokud vás již nebaví Facebook, ať už díky cenzuře, šmírování či čemukoliv jinému, anebo pokud jste si oblíbili dnes již zrušený Google+, pak by pro vás mohla být alternativou sociální síť MeWe. Financování služby probíhá předně skrze prodej prémiových služeb, kde máte k dispozici větší kapacitu uložiště, tajný chat a podobně. A už je i v češtině.

Jaká jsou hlavní kréda MeWe?

Je to vaše show. Sdílejte váš svět podle vašich pravidel.

Vy vlastníte váš obsah. Vy kontrolujete vaše interakce. Vy navrhujete úroveň ochrany vašich osobních údajů.

MeWe je místo, kde můžete být svým autentickým já, takovým, jakým jste ve skutečném životě.

MeWe zpochybňuje status quo tím, že dělá soukromí základem on-line sociálních zážitků.

MeWe nesdílí ani neprodává vaše osobní údaje inzerentům ani obchodníkům. Nejsou k dispozici žádné reklamy, žádné cílení, žádná manipulace s novinkami a ŽÁDNÝ BS!

Sdílejte obsah pouze s těmi, které chcete vidět. Je to váš online život s důvěrou, kontrolou, ochranou soukromí a bezpečností.

Not4Sale

Politika MeWe

Na rozdíl od jiných sociálních sítí v MeWe nemájí absolutně žádnou politickou agendu a nikdo je nemůže zaplatit za to, aby na vás zacílili. Tato sociální síť je určena pro lidi, kteří dodržují zákony a TOS po celém světě, bez ohledu na politické, etnické, náboženské, sexuální a jiné preference. Má přísné a jasné podmínky služby, které chrání její členy: nenávistníci, tyrani, porno, spammeři, roboti, porušovatelé zákona, podněcování k násilí atd. je zakázáno.

Jaké jsou některé funkce MeWe?

MeWe je pokročilá sociální síť s funkcemi, které vám poskytují celkovou kontrolu, včetně:

Můj Cloud – Bezproblémově organizujte veškerý váš obsah pomocí funkce Můj Cloud; je to váš osobní Cloud (úložiště). Můj Cloud nabízí interaktivní řídicí panel, který vám umožňuje řídit vše, co jste sdíleli – čímž zjednodušuje odstranění nebo opětovné sdílení.

Jedinečné profily – Buďte samy sebou, nenechte se sledovat ani monitorovat. Vlastní nastavení profilu pro každou skupinu, kterou vytvoříte nebo ke které se připojíte.

Hlasová integrace (veškerého nebo některého obsahu) – Sdílejte fotky, videa nebo dokumenty a přidejte k nim hlasovou zprávu. Odpovězte na sdílený příspěvek nebo jen chatujte. Funkce integrace hlasu společnosti MeWe pracuje pro vás i vaše kontakty po celé platformě.

Videa se dvěma fotoaparáty (MeWe) – Současně vám pomocí předních / zadních kamer telefonu ukáže, že mluvíte (já) a o čem mluvíte (my).

MeWe Journals – Ukládejte, třídte a organizujte své oblíbené Příběhy nad rámec okamžiku – pro celoživotní vzpomínky a sdílení.

Univerzální tagování – Jedná se o nový, pohodlný způsob seřazení a uspořádání veškerého obsahu, který přijímáte a sdílíte, to vám usnadní nalezení čehokoliv, kdykoliv.

Rozšířený ovládací prvek oprávnění (chráněný patentovým právem) – Umožňuje spravovat oprávnění na té nejnižší úrovni a rozhodovat, kdo co přesně uvidí. Můžete se také odebrat z vyhledávacího adresáře, nastavit se jako neviditelní pro ostatní členy online a mnohem více.

Mnohem více – MeWe je povznášející sociální síť nové generace pro každého, kdo se chce bavit, autenticky komunikovat a sdílet podobně smýšlející a různorodé nápady pod záštitou důvěry, kontroly a bezpečí.

Oč MeWe usiluje?

MeWe je tu, aby vás obohatil váš svět. Vyzýváme současný stav tím, že důvěra, kontrola, ochrana dat a láska k základům inovativně navrženého a snadno použitelného sociálního prostředí.

Nejsme vždy dokonalí (i když na tom pracujeme), ale jsme upřímní a snažíme se o to. MeWe vám poskytuje zábavnou, povznášející a důvěryhodnou komunikační platformu, která vylepšuje váš život a přináší úctu a bezpečí, které si všichni zasloužíme.

V co MeWe věří?

Jsme společenští tvorové od přírody a soukromí si střežíme právem. Proto tato sociální síť nabízí sílu sebevyjadřování, která je poskytována pod bezpečnostním deštníkem.

Na MeWe si můžete užívat úžasných online zážitků, které vám dávají svobodu a bezpečí, abyste se mohli podělit o vaše skutečné já.

Jako jednotlivci vyžaduje naše kreativita a nejvnitřnější myšlenky soukromí. Takto měníme sebe i svět. Proto věříme, že každý z nás by měl mít svobodu být naším autentickým já online, aniž by se obával, že bude špehován, zacílen nebo manipulován.

Na jakých zařízeních je MeWe dostupná?

Sociální síť je dostupné na vašem oblíbeném telefonu Android nebo iOS, stejně jako na všech počítačích a tabletech.

MeWe - Ukázky produktu

MeWe příběh

MeWe začalo v Albuquerque v Novém Mexiku, jako vize, která se vylíhla nad večeří mezi dobrými přáteli, kteří byli ranými zakladateli sociálních sítí. Po skandálu s Facebookem, cítili, že se ztratí něco kriticky lidského: duch naší demokracie a páteř našeho soukromí. Velké technologické společnosti, víte, které máme na mysli, s námi zacházejí jako s komoditami. Nějakým záhadným způsobem si spletli lidi, kteří se přihlašují, aby používali jejich služby jako vítanou pozvánku k zacílení, sledování, špehování a prodeji našich informací inzerentům a vládě. Tak jako tak, je to celkem strašidelné.

MeWe zakladatel, Mark Weinstein, snil o nové generaci v on-line komunikaci, představoval si společenskou a konverzační aplikaci, která by lidem na celém světě dala nejvzrušující a vstřícnější technologii sdílení s ochranou soukromí, kde by se členové cítili v bezpečí a respektováni.

Mark se přestěhoval do Mountain View, Kalifornie, na dvorku zavedených technologií a vybudoval celosvětový tým vizionářských jednotlivců – zábavných, dobrých lidí, kteří byli odhodlaní revolucionizovat sociální sítě a vybudovat novou platformu, která by se měla stát přímým konkurentem Facebooku a měla by obnovit slušnost, soukromí a respekt pro uživatele sociálních sítí.

Mark vytvořil projekt Sgrouples beta, najal inženýrský tým na navržení a vybudování první sociální sítě na světě, která má pro své členy design založený na soukromí. 3letý projekt Sgrouples beta sloužil jako zkušební platforma pro spuštění MeWe.

Oficiálně spuštěno během SXSW 2016 (South by Southwest), Sociální síť byla oceněna jako finalista Start-Up roku 2016 v kategorii “Inovativní světová technologie”. Světově proslulí představitelé myšlenek hrdě slouží v Poradní radě MeWe, včetně vynálezce World Wide Webu, pana Petra Berners-Lee.

Tato sociální síť je vizionářským vyvrcholením let odhodlaného úsilí, výzkumu a vývoje s cílem poskytnout lidem po celém světě komunikační síť, kterou milují a důvěřují.

Anděl Azazel; AN
Zdroj: MeWe


Uveřejněno

v

od

Komentáře

3 komentáře: „MeWe – Váš soukromý život není na prodej #Not4Sale“

  1. […] MeWe – Váš soukromý život není na prodej #Not4Sale […]

  2. […] MeWe – Váš soukromý život není na prodej #Not4Sale […]

  3. […] MeWe je sociální síť podobná Facebooku, která si od počátku žila svým životem „za hradbami“, tedy pro neregistrované a nepřihlášené uživatele nebylo možné z této platformy vidět naprosto nic. To se ovšem nyní mění, MeWe bude pro všechny lidi na internetu veřejně viditelné, ať se to týká Profilů či Stránek a příspěvků na nich. MeWe otevírá svojí službu, aniž by se změnil její závazek k ochraně soukromí. O této sociální síti si můžete přečíst v našem dřívějším „představovacím“ článku ZDE. […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..