Tinder seznamka

Tinder – Seznamovací aplikace, kterou využívá více než polovina Čechů.

Pokud se potřebujete nutně seznámit, neexistuje asi lepší aplikace než Tinder. Předně budete mít z čeho vybírat, neboť tuto seznamku využívá téměř 60 procent Čechů. Tudíž je zaručeno, že tam najdete nejrozmanitější potenciální protějšky.

Mobilní aplikace Tinder

Tato seznamka byla spuštěna v roce 2012. Jedná se o mobilní aplikaci, jenž umožňuje navazování kontaktu mezi lidmi. Využívá přitom geografické polohy a sociální síť Facebook. Aplikace je využívaná především k seznamování jakéhokoliv druhu.

Do roku 2014 zaregistroval Tinder zhruba jednu miliardu „swipů“ denně. Původně vyžadoval, jak je psáno výše, přístup k Facebook k použití aplikace, ale později začal uživatelům umožňovat registraci pouze pomocí telefonního čísla, a to od srpna roku 2019. Je přístupný prostřednictvím mobilní aplikace ale i webového prohlížeče pro počítače. Registrace ovšem vyžaduje mobilní zařízení.

Jak vše funguje?

Stáhnete si do mobilu aplikaci, kterou propojíte se svým účtem na Facebooku, nahrajete fotky, napíšete pár řádků o sobě a nastavíte, jestli máte zájem o ženy, nebo o muže, věkové rozpětí a v jaké vzdálenosti od vás. Aplikace vám okamžitě vyhodí ohromné možství výsledků lidí, kteří odpovídají vašim požadavkům. A zde začíná ta pravá zábava, posunutím doleva „zahazujete“ ty, kteří se vám nelíbí, doprava posunete ty, kdo vám padnou do oka. Pokud se jim také líbíte, aplikace vám ohlásí, že máte shodu (tzv. match) a můžete si navzájem napsat. Ano, až takhle jednoduché to je. Co se bude dít dál, to už je jen a pouze na vás.

Koho na Tinderu objevíte?

Dá se říci, že kohokoliv. Největší uživatelskou skupinu tvoří lidé ve věku od 20 do 35 let. Jsou tam ale starší i mladší, a to zejména z větších měst, prostě každý si vybere. A protože program byl původně vyvinut pro vysokoškoláky, narazíte tu taky na poměrně vysoké množství vzdělaných lidí. Nicméně i absolventů tzv. vysoké školy života tam objevíte též víc než dost. Také ůžete narazit na dost cizinců, kteří do České republiky přijíždějí za zábavou a hledají seznámemí.

Stáhněte si alikaci Tinder

Tinder – Více hra nebo seriozní seznámení?

To je otázka. Rozhodně pro velkou skupinu lidí je to vážně velká zábava. Ano, zábava, která je poměrně dosti návyková a možná až povrchní. Dle jednoho amerického průzkumu více než 50 % uživatelů vnímá Tinder spíše jen jako hru nebo určitou formu prokrastinace, než jako prostředek ke skutečnému seznámení. Na reálné rande se svým online nápadníkem vyrazí pouhých 17 % uživatelů. To ale vůbec neznamená, že byste měli házet flintu do žita. I tak se totiž na Tinderu najde pořád dostatek těch, kteří na něm opravdu a vážně hledají partnera.

AN
Úvodní obrázek: Pixabay


Uveřejněno

v

od

Komentáře

Jeden komentář: „Tinder – Seznamovací aplikace, kterou využívá více než polovina Čechů.“

  1. […] Tinder – Seznamovací aplikace, kterou využívá více než polovina Čechů. […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..