Akt, žena - Ilustrační obrázek

Pornpen – generátor nahých fotek žen skrze neuronovou síť

Internetový svět v poslední době naskočil na vlnu generátorů obrázků postavených na umělé inteligenci. Ať už jde o Midjourney či Dall-E . Nyní se objevila i další zajímavá služba tohoto typu, a to Pornpen.ai. Pornpen je služba „pro dospělé“, neboť se jedná o generátor nahých fotek žen.

Pornpen - generátor nahých fotek žen

Služba funguje jako zajímavá ukázka nekonečných možností strojového učení. Pornpen využívá neuronovou síť ke generování snímků nahých žen dle vašeho přání. Pokud se tedy trefíte do správného času, kdy stránka nebude zrovna zahlcená. Web totiž často hlásí, že server je přetížen, ono zájem o tuto službu patrně nebude zrovna malý.

Pornpen - Server přetížen

Pornpen jako generátor nahých fotek žen vám nabízí různé preferované kategorie, jak má zhruba žena na fotografiích vypadat a jaké má mít pozadí (tím myslíme sprcha, pláž etc 😀 ). Pornpen poté pro vás vygeneruje sadu fotografií neexistujících žen.

Custumize - nastavení předvoleb - Pornpen - generátor nahých fotek žen

Pornpen má i svojí oficiální stránku na sociální síti Reddit r/pornpen.

Na závěr je třeba konstatovat, že některé snímky jsou spíše vtipné, další vypadají jak z filmu Věc a Pornhub se prozatím této „umělé konkurence“ bát nemusí. Rozhodně ale stojí za vyzkoušení při troše štěstí, jak bylo zmíněno výše, neb zájem bude obrovský.

AN
Zdroje a obrázky: pornpen; náhledové foto pixabay


Uveřejněno

v

od

Komentáře

Jeden komentář: „Pornpen – generátor nahých fotek žen skrze neuronovou síť“

  1. […] Pornpen – generátor nahých fotek žen skrze neuronovou síť […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..