Google Play - Stav zásobníků plynu v ČR

Stav zásobníků plynu v ČR má už i mobilní aplikaci pro Android

Na konci července jsme vás informovali o spuštění webové aplikace zobrazující přehledně a jednoduše naplněnost zásobníků plynu v České republice. Nyní autor tohoto projektu Tomáš Friedl vypustil do světa i mobilní appku Stav zásobníků plynu v ČR pro Android. Aplikace pro iOS se prozatím neplánuje.

Stav zásobníků plynu v ČR na Google Play

Mobilní appku na sledování stavu zásobníků plynu naleznete v internetovém obchodě na Google Play. Oproti webu má několik druhů notifikací, které vás budou průběžně informovat o změně stavu a také by, dle tvůrce, měla být rychlejší a přehlednější.

Mobilní aplikace pro iOS se v dohledné době neplánuje, jak ozřejmil Tomáš Friedl na Twitteru „Zatím neplánuji, jednak z důvodu poměrně vysokého poplatku za vložení aplikace na App Store, ale také protože nemám dostatečný počet Apple zařízení na odladění aplikace.“

Webová aplikace

Jak bylo zmíněno, o stránce gass.ga jsme vás informovali již v červenci tohoto roku v článku Plyn – Naplněnost zásobníků a jak dlouho vydrží ukáže web aplikace. Tento článek je průběžně aktualizován, tudíž v něm najdete všechny podrobnější informace a ucelený přehled.

AN
Zdroje a obrázky: gass.ga; twitter; google play

Komentáře

Jeden komentář: „Stav zásobníků plynu v ČR má už i mobilní aplikaci pro Android“

  1. […] Friedl, autor projektu, spustil 12. listopadu 2022 mobilní aplikaci pro Android. Oproti webu má několik druhů notifikací, které vás budou průběžně informovat o změně […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..