Simulátor: Já jsem Ježíš Kristus

Simulátor: Já jsem Ježíš Kristus – Konejte zázraky, bojujte se Satanem

I Am Jesus Christ (Já jsem Ježíš Kristus): Prolog – je samostatná hra a úvod do plné verze I Am Jesus Christ. Kráčejte ve stopách Ježíše v tomto neuvěřitelném převyprávění příběhu Krista z pohledu první osoby od jeho narození až po vzkříšení. Staňte se Mesiášem v „Já jsem Ježíš Kristus“.

Netradičních simulátorů je celá řada, některé jsou i poměrně nesmyslné, jako kupříkladu simulátor kamene či trávy. I tento zmiňovaný projekt celkem dlouho působil spíše jako vtip, ovšem po vydání Prologu to vypadá, že I am Jesus Christ nakonec skutečně vyjde. Plná verze má dle vývojářů a vydavatele spatřit světlo světa ve druhém kvartálu roku 2023. Vy si již ale nyní můžete vyzkoušet Prolog „Já jsem Ježíš Kristus“, a to zdarma na Steamu ZDE.

Simulátor - Hra - I Am Jesus Christ (Já jsem Ježíš Kristus)
Simulátor I Am Jesus Christ – Zdroj: Steam

Vývojáři ze studia SimulaM slibují ikonické lokace předělané věrohodně do hry. Skrze Ježíšovu cestu vykonáte přes třicet zázraků, budete komunikovat s řadou biblických postav a cestovat po Svaté zemi od Jeruzaléma po Galileu. Díky svým nadpřirozeným schopnostem můžete nejen měnit vodu na víno, ale ve vašem repertoáru je i léčba nemocí, chůze po vodě či vracení zraku slepcům. A na konci vás samozřejmě bude čekat souboj se samotným Satanem.

Steam

Steam je platforma společnosti Valve Corporation určená k digitální distribuci her a softwaru a zajištění multiplayerového a komunikačního zázemí pro hráče. Lze zde zakoupit a stáhnout mnoho her a softwaru pokrývajících celé spektrum žánrů čí interagovat s komunitou.

AN
Zdroje a obrázky: steam


Uveřejněno

v

,

od

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..