Česká sociální síť Notesoo má mobilní aplikaci pro Android

Česká sociální síť Notesoo má mobilní aplikaci pro Android

Českou sociální síť, která nedávno oslavila své roční výročí existence, Notesoo lze od počátku února používat i skrze mobilní aplikaci pro operační systém Android. Doposud běžela pouze přes klasické webové rozhraní. Aplikace pro iOS se chystá, dle provozovatele by měla být ke stažení během jednoho či dvou měsíců.

Poté, co provozovatel Michal Auředník ke konci minulého roku přehodnotil svůj záměr svojí sociální síť ukončit, je patrný vývoj a vylepšování po stránce technické a funkční. Je viditelné, že programátoři, po dlouhé době stagnace a nevývoje, se Notesu opět začali věnovat. Svědčí o tom i skutečnost, že Notesoo je možné již používat i přes mobilní aplikaci, zatím tedy pouze pro Android. I přes to je sociální síť po více než roce své existence stále velmi nedokonalým nástrojem a ve srovnání s již existujícími aplikacemi sociálních medií, a to i těch, které vznikly též v nedávném období, její použitelnost značně zaostává.

Ač je na sociální síti Notesoo registováno více než devět tisíc uživatelů, aktivní účty se pohybují v řádu jednotek. Navíc ani s deklarovanou svobodou pro názor, nemazáním příspěvků a odkazů etc. to není zdaleka takové, jak je v některých výstupech prezentováno. O této záležitosti a dalších aspektech ohledně Notesa si přečtěte recenzi přímého účastníka a znalce komunitních serverů a sociálních sítí Anděla Azazala viz. níže.

AN
Zdroje a obrázky: google play; xglosy

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..