logo Pokec.sk

Pokec.sk – Slovenská seznamka a komunitní server kde to žije.

Portál deklaruje, že se na jeho stránkách za den nachází 270 000 uživatelů, a to nejen ze Slovenska ale i ze sousedních zemí, tedy předně České republiky. Portál, stejně jako celý Azet.sk, pod který Pokec.sk jako jedna z více než dvaceti služeb spadá, provozuje společnost Ringier Axel Springer SK, a.s.

Pokec.sk – klasický chat v moderním hávu

Historie Pokec.cz sahá až do roku 1999, kdy byl tento portál spuštěn. Během dvaceti let prošel různým vývojem, dnes je z něj moderní místo, narozdíl od českých retro chatů, avšak tím nikterak neztratil ze své „klasičnosti“. Najdeme zde vše co je a bylo k mání na klasických chatovacích portálech. Pokec.cz můžete používat jak ve webové verzi, tak i jako aplikaci pro chytré telefony.

Mohlo by Vás zajímat: 4 roky 42ideas na XChatu.

Místnosti

Místnosti jsou rozděleny v pěti kategoriiích, a to Hlavní, Regiony a města, Zájmy, Uživatelské a 18+. Každý si tu tedy najde to své, a vzhledem k návštevnostem opravdu je z čeho vybírat.

Úvodní stránka Pokec.sk s kategoriemi místností

Staré a nové zobrazení roomek

Mezi starým a novým vzhledem místností lze přepínat, každý si tedy může vybrat opět to, co mu více vyhovuje.

Staré zobrazení místnosti na Pokec.sk
Staré zobrazení roomek
Nové zobrazení místnosti na Pokec.sk
Nové zobrazení roomek

Další klasické služby

Rychlá pošta – to jsou vlastně takové klasické Vzkazy, Vzkazník.

Stretko – Pokud se člověk nudí a rád by poznal někoho nového, může hlasovat ve službě „Stretko“, nu a nejbližší kávičku si pak už možná vychutná ve dvou.

Pokec.sk uvádí, že se na jeho portálu denně odešle 3,95 mil. zpráv, je nahraných 12,2 tis. fotek, 77,1 tis. fotek je odesláno skrze Rychlou poštu a ve Stretku je 584 tis. hlasování.

Službami, které lze provozovat a jsou v nabídce přímo při zobrazení místnosti, jsou například Novinky „Čo je nové“, anebo email, který uživatel získá při registraci na službu či ho získal v minulosti při registraci na Azet.sk a jeho další služby.

Email Azet.sk

PLUSko

Mnoho dalších služeb a věcí si může uživatel předplatit.

Předplacení služeb PLUS na Pokec.sk

Co říci závěrem ku portálu Pokec.sk? Jedná se o starou známou klasickou chatovací službu, která je ovšem nabízena v moderním provedení a se všemi prvky současné doby. Může tedy vyhovovat jak starší generaci, která na klasických chatech vyrůstala, tak tomu nejmladšímu potěru vyrůstajícímu na Facebooku, Instagramu či TikToku.

Anděl Azazel; AN


Uveřejněno

v

od

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..