Twitter mobil

Twitter Blue – Placený Twitter za 3 dolary měsíčně.

Twitter je zcela jistě jedinečná sociální síť. I když neníž tak populární jako třeba Facebook, pak se jeho uživatelé ovšem vyznačují značnou angažovaností. Twitter Blue je způsob, jak pro tyto pokročilé a angažované uživatele získat ještě více funkcí.

Co získáte se službou Twitter Blue?

Zpoplatněná služba obsahuje několik funkcí, které jsou navrženy tak, aby přidaly vylepšené a doplňkové funkce do stávajícího prostředí Twitteru.

Záložky

Twitter má funkci nazvanou „Záložky“, která umožňuje klasicky ukládat tweety. U bezplatných uživatelů jsou všechny tyto uložené tweety na jednom místě. Twitter Blue přidává složky do záložek. Funguje to přesně tak, jak byste očekávali. Složky můžete snadno vytvořit na stránce Záložky a když uložíte tweet, můžete si vybrat, do které složky ho uložíte. Složky jsou barevně odlišeny a mají vlastní názvy.

Zrušení tweetu

Jediný způsob, jak opravit tweet, když v něm uděláte nějakou chybu, je u bezplatných uživatelů jeho odstranění a odeslání nového. Twitter Blue přidává tlačítko „Zpět“. Po odeslání tweetu budete mít několik sekund na to, abyste klepli na toto tlačítko. Časovač je přizpůsobitelný a lze jej nastavit až na 30 sekund. Je to v podstatě jen způsob, jak si prohlédnout svůj tweet, než bude odeslán vašim sledujícím.

Režim čtečky

Určitě jste se setkali s tím, že existují uživatelé Twitteru vytvářející dlouhá vlákna, tedy postují několik za sebou jdoucích tweetů. Čtení těchto vláken může být těžkopádné, takže Twitter Blue má funkci „Režim čtečky“. Ten odstraní spoustu uživatelského rozhraní Twitteru, aby se vlákna četla více jako článek. Jde například o profilové fotografie, uživatelská jména, časová razítka a počty retweetů etc., to vše je odstraněno, aby se příspěvek mohl číst plynuleji.

Twitter Blue – Lepší Podpora a barevné motivy

Předplatitelé služby získávají přístup k vyhrazené zákaznické podpoře. To znamená, že by měli být schopni vyřešit problémy mnohem rychleji než uživatelé používající tuto sociální síť zdarma. Nevztahuje se to ovšem na zprávy o zneužití či obtěžování.

Další výhodou jsou barevné motivy a vlastní ikony. Podobně jako je možné přizpůsobit profily Twitteru na webu, získají předplatitelé Blue další možnosti motivů. Mohou také změnit barvu ikony aplikace Twitter na svém mobilním zařízení.

Jak se registrovat k Twitter Blue

Zaregistrovat se do služby Twitter Blue můžete v aplikaci Twitter pro iPhone, iPad a Android. Klepnete na ony tři řádky značící nabídku v levém horním rohu a ve vysouvací nabídce vyhledáte tuto službu.

Cena a dostupnost služby

Twitter Blue stojí 3 dolary měsíčně. Existuje pouze jedna možnost předplatného, tedy nemá žádné další úrovně. Prozatím se jedná jen o dvě země, a to Austrálii a Kanadu.

Předplatíte si Twitter až bude tato možnost dostupná i v České republice?

AN
Obrázek Pixabay CC0


Uveřejněno

v

,

od

Komentáře

Jeden komentář: „Twitter Blue – Placený Twitter za 3 dolary měsíčně.“

  1. […] Twitter Blue – Placený Twitter za 3 dolary měsíčně. […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..