STREAM Microsoft 20. výročí Xboxu

Microsoft dnes slaví 20. výročí Xboxu

Microsoft dnešního dne, tedy 15. listopadu, slaví 20 výročí Xboxu. Ano, je to už neuvěřitelných 20 let, co byl uveden na trh původní Xbox spolu s prvním vstupem do ikonické série Halo.

Na oslavu tohoto milníku pořádá Team Green dnešního dne živý přenos Xbox 20th Anniversary Celebration, aby si připomněl okamžiky, které sdílel s komunitou za posledních 20 let. A aby nás informoval o tom, co se pro Xbox chystá do budoucnosti.

Jak sledovat živý přenos oslav 20. výročí Xboxu

Xbox 20th Anniversary Celebration Official Live show můžete sledovat prostřednictvím oficiálního kanálu Xbox na YouTube, Twitchi nebo Facebooku. Sledovat ho ale můžete i přímo tady na AzaNovinách. Stream jsme vložili viz. níže, abyste se mohli pokochat přímo akci Microsoftu.

Živý přenos oslav 20. výročí Xboxu se koná 15. listopadu v 19:00 středoevropského času. Pro jiná časová pásma je to 18:00 GMT / 10:00 PT / 13:00 ET (nebo 16. listopadu v 5:00 AEDT).

Na co se můžete těšit?

Takže nejdříve ty horší zprávy. Xbox potvrdil, že jeho výroční stream nebude obsahovat odhalení nových her pro Xbox. Namísto toho se Microsoft zaměří na oslavu 20. výročí Xboxu. To ale vůbec neznamená, že by se nechystala žádná překvapení nebo velké novinky.

Kromě oslav 20 let Xboxu je stream nastaven tak, aby hleděl do budoucnosti. Dá se předpokládat, že se dočkáme aktualizace plánů Xboxu ohledně budoucnosti jeho Xbox Game Pass a Xbox Game Pass Ultimate předplatitelské služby. Také očekáváme aktualizaci, a možná i odhalení kampaně, pro nadcházející Halo Infinite.

A co více, Pablo Schreiber, který hraje Master Chiefa v nadcházející televizní show Halo, naznačil, že se dnes uděje „něco velmi vzrušujícího“. Takže si zatipujeme, že bychom se mohli třeba poprvé pořádně podívat na televizní show. A možná i pevné datum vydání. Také víme, že se během streamu objeví Dwayne ‚The Rock‘ Johnson, což je velmi vhodná celebrita vzhledem k tomu, že The Rock byl na prvním odhalení konzole Xbox v roce 2001.

V podstatě očekávejte, že se tato událost zaměří především a hlavně na vzpomínání na posledních 20 let Xboxu, spíše než na předvádění připravovaných nových her nebo oznamování nového hardwaru. Nicméně vzhledem k tomu, že Xbox bude hovořit o budoucnosti společnosti, očekáváme pro příštích několik let určitý druh plánu, který bude pravděpodobně obsahovat nějaké zajímavé novinky.

AN
Obrázky a videa: youtube xbox


Uveřejněno

v

,

od

Komentáře

Jeden komentář: „Microsoft dnes slaví 20. výročí Xboxu“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..