CCleaner - nástroj pro optimalizaci počítače

Nová verze programu CCleaner v novém Microsoft Store

Nová verze programu CCleaner obsahuje vylepšené čištění, aktualizace 9 milionů ovladačů a plnou podporu systému Windows 11. CCleaner, bezplatný nástroj pro čištění a optimalizaci, je nyní k dispozici v novém Microsoft Store, integrovaném obchodě s aplikacemi pro Windows 10 a 11.

Aplikace z produktového portfolia bezpečnostní společnosti Avast si drží hodnocení 4,5 hvězdičky a je k dispozici v 80 jazycích. V nejnovější verzi obsahuje nové definice čištění, podporu a bezpečnostní kontroly již 9 milionů ovladačů pro bezpečnější aktualizace a umožňuje uživatelům odstranit nepotřebné soubory z operačního systému, stovek programů třetích stran a všech hlavních prohlížečů.

Nové definice čištění a plná podpora Windows 11

„Oživení starších počítačů a udržení nových zařízení se systémem Windows 11 v dobrém stavu zůstává prioritou pro uživatele po celém světě, zejména v době práce z domova, kdy lidé ještě více spoléhají na to, že jejich domácí počítače budou rychlé a spolehlivé,“ říká generální manažer pro CCleaner David Peterson. „Zpřístupnění CCleaneru pro Windows 11 pomůže uživatelům udržovat svá zbrusu nová zařízení v optimálním výkonu.“

Nové definice čištění programu CCleaner nyní odstraňují více nepotřebných či nadbytečných souborů z populárních aplikací, jako jsou prohlížeče Edge (Chromium) a Firefox, protokoly systému Windows, Slack a verze populárních aplikací pro Windows Store, jako je Spotify.

CCleaner Free - Pokročilé čištění
CCleaner Free – Pokročilé čištění

Prémiový CCleaner Driver Updater

Stahováním nejnovějších ovladačů pro svá zařízení, jako jsou tiskárny nebo grafické karty, uživatelé získají lepší výkon, nejnovější opravy chyb, bezpečnostní záplaty a přístup k novým funkcím. Hledání a instalace ovladačů jsou však často časově náročné a pro začátečníky složité.

Tým CCleaner neustále aktualizuje svou databázi nejnovějších ovladačů, která se nyní rozrostla na více než 9 milionů. Prémiová funkce CCleaner Driver Updater instaluje nejnovější ovladače, které často nejsou dostupné ani prostřednictvím integrovaných aktualizačních mechanismů. Funkce Driver Updater je k dispozici pouze pro uživatele placené verze CCleaner Professional a je plně kompatibilní se systémem Windows 11.

Stahujte pravý CCleaner a vyhněte se falešným aplikacím

Uživatelé by pro stažení programu CCleaner měli používat pouze přímý odkaz do Microsoft Store (ms-windows-store://pdp/?productid=XPFCWP0SQWXM3V), či vyhledat aplikaci přímo v obchodě nebo přejít na stránku www.ccleaner.com a stáhnout oficiální aplikaci od společnosti Piriform. V obchodě se mohou vyskytovat aplikace s podobnými názvy nebo logy, které nejsou spojeny s aplikací CCleaner.

O aplikaci CCleaner

CCleaner vyvinula společnost Piriform v roce 2004, která je celosvětovým lídrem v oblasti optimalizačního softwaru se stovkami milionů domácích a firemních uživatelů po celém světě. Portfolio společnosti zahrnuje softwarové nástroje pro optimalizaci výkonu počítačů, zlepšování zabezpečení a prodlužování životnosti hardwaru. Program CCleaner je měsíčně nainstalován více než 23 milionkrát a aktivní uživatelé CCleaneru existují ve všech zemích světa.

O Avastu

Avast je globální lídr v oblasti digitálního zabezpečení a ochrany soukromí se sídlem v Praze. Svým více než 435 milionům uživatelů nabízí produkty pod značkami Avast a AVG, které je chrání před hrozbami na internetu i těmi, které přibývají v prostředí Internetu věcí (IoT). Síť Avastu pro detekci hrozeb je jednou z nejpokročilejších na světě a díky technologiím strojového učení a umělé inteligence dokáže odhalovat a zastavovat útoky v reálném čase. Bezpečnostní produkty Avastu pro mobilní zařízení, Windows a Mac se pravidelně umisťují na předních místech žebříčků a získaly certifikace od institucí jako VB100, AV-Comparatives, AV-Test, SE Labs a dalších. Avast je členem mezinárodních uskupení jako jsou koalice Coalition Against Stalkerware, iniciativa No More Ransom nebo organizace Internet Watch Foundation.

AN
Zdroje a obrázky: avast; microsoft store


Uveřejněno

v

,

od

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..