Anonymní číslo ze služby Fragment jako přihlášení na Telegram

Anonymní číslo ze služby Fragment jako přihlášení na Telegram

V dnešní době většina komunikačních platforem využívá jako propojovací údaj telefonní číslo. Některým uživatelům se to ovšem pochopitelně moc nelíbí, protože by si rádi zachovali své soukromí a nesdíleli citlivý údaj na veřejné platformě. A tak je tu nově možnost mít anonymní číslo ze služby Fragment pro přihlášení na komunikátor Telegram.

Blockchainová služba Fragment umožňuje získat anonymní telefonní číslo s předvolbou +888 a zaplatit za něj kryptoměnou Ton. Na této službě bylo dříve možné v aukci získat zajímavá uživatelská jména, nu a nyní k nim přibyla též telefonní čísla. Jakmile se vám podaří číslo získat, je zapsáno do blockchainu a je už na věky věkův vaše. Toto anonymní číslo můžete zveřejnit, klidně ho můžete i prodat, anebo ho použít právě pro přihlášení na Telegram.

Jak funguje Fragment?

Fragment je bezplatná platforma, která usnadňuje transakce sběratelských předmětů mezi uživateli. Podporuje přímý, bezpečný a anonymní prodej i veřejné aukce , kterých se může po určitou dobu zúčastnit každý. Aby Fragment poskytoval tuto službu transparentně, plně využívá výhod TON , blockchainové technologie původně vyvinuté společností Telegram.

Pokud jste podobné platformy dříve používali, pokračujte a propojte svůj účet Telegram a peněženku TON s Fragmentem. Poté můžete přihazovat na jakoukoli dostupnou aukci, buď v seznamu doporučených na domovské stránce, nebo prostřednictvím vyhledávacího pole v horní části.

Fragment a Telegram

Fragment pomáhá financovat provoz Telegramu, jeho šéf Pavel Durov tvrdí, že za necelý měsíc uživatelé utratili 50 milionů dolarů za uživatelská jména. „Telegram bude schopen platit servery, provoz a mzdy potřebné pro další budování nových funkcí a podporu těch stávajících. Zatímco některé jiné aplikace považují své uživatele za nástroj k maximalizaci příjmů, my považujeme příjmy za nástroj k maximalizaci hodnoty pro své uživatele,“ píše Durov.

AN
Zdroje a obrázky: telegramblog; fragment


Uveřejněno

v

,

od

Komentáře

Jeden komentář: „Anonymní číslo ze služby Fragment jako přihlášení na Telegram“

  1. […] Anonymní číslo ze služby Fragment jako přihlášení na Telegram […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..