Elon Musk vyzval Marka Zuckerberga na zápas v kleci (fotomontáž)

Zápas Zuck vs Musk bude živě přenášen na síti X (Twitter)

Zápas Zuck vs Musk, tedy souboj dvou z nejvýznamnějších technologických miliardářů světa, šéfa X Corp Elona Muska a ředitele společnosti Meta, která vlastní mimo jiné platformy Facebook či Instagram, Marka Zuckerberga, bude živě přenášen na Muskově sociální sítí X, dříve Twitter. Samotný Elon Musk to ve svém příspěvku na X ohlásil.

Oba magnáti se v červnu přes internet domluvili na zápase v kleci. Místem má být oktagon v Las Vegas, kde se konají mistrovské zápasy ve smíšených bojových uměních (MMA).

„Zápas Zuck vs Musk bude živě přenášen na X. Veškerý výnos půjde na charitu pro veterány,“ uvedl Musk ve svém příspěvku. Další podrobnosti ovšem nezveřejnil. Společnost Meta na žádost o komentář k Muskovu příspěvku nereagovala, uvedla agentura Reuters.

Devětatřicetiletý Zuckerberg se dlouhodobě věnuje tréninku smíšeného bojového umění MMA a vyhrává amatérské turnaje v brazilském bojovém sportu jiu-jitsu.

Třiapadesátiletý Musk již dříve prohlásil, že téměř nikdy necvičí kromě toho, že zvedá a háže do vzduchu své děti. Dnes na X uvedl, že celý den posiluje s činkami a připravuje se na zápas a dodal, že nemá čas cvičit, a tak si nosí činky do práce. Na dotaz jednoho z uživatelů X na smysl boje Musk odpověděl: „Je to civilizovaná forma války. Muži milují válku.“

AN
Zdroje a obrázky: x; reuters


Uveřejněno

v

, ,

od

Komentáře

Jeden komentář: „Zápas Zuck vs Musk bude živě přenášen na síti X (Twitter)“

  1. […] Zápas Zuck vs Musk bude živě přenášen na síti X (Twitter) […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..