Chatbot ChatGPT - Chatovací robot společnosti OpenAI

Chatbot ChatGPT začíná pro uživatele vyhledávat aktuální informace na internetu

Chatbot ChatGPT může nyní uživatelům poskytovat aktuální informace, které vyhledá na internetu. Už tedy není omezen pouze na údaje z doby před zářím 2021. Na síti X o tom informovala společnost OpenAI, která chatovací systém vyvinula.

Firma uvedla, že vyhledávání aktuálních informací na internetu je zatím k dispozici pouze u placených verzí ChatGPT Plus a ChatGPT Enterprise. Brzy ho ale plánuje zpřístupnit všem uživatelům.

„ChatGPT nyní může prohlížet internet, aby vám poskytl aktuální a směrodatné informace společně s odkazem na zdroje,“ napsala společnost.

Chatbot ChatGPT může nyní uživatelům poskytovat aktuální informace, které vyhledá na internetu

Firma už na začátku týdne oznámila, že systém ChatGPT začala rozšiřovat o nové funkce, které uživatelům umožní komunikovat se systémem hlasem a ukazovat mu obrázky. „ChatGPT nyní vidí, slyší a mluví,“ uvedla společnost. „Začínáme spouštět nové hlasové a obrazové funkce v systému ChatGPT. Nabízí nový intuitivní typ rozhraní, který vám umožní vést hlasovou konverzaci nebo ukázat systému ChatGPT, o čem mluvíte,“ dodala.

Společnost OpenAI koncem loňského listopadu ChatGPT zdarma zpřístupnila veřejnosti a systém si rychle získal popularitu. ChatGPT patří do kategorie generativní umělé inteligence (AI) a dokáže na základě jednoduchých dotazů generovat články, eseje, vtipy, ale i poezii. Na základě obrovského množství dat se podobně jako člověk učí, jak odpovídat na podněty uživatelů.

AN
Zdroje a obrázky: síť X; Pixabay


Uveřejněno

v

od

Komentáře

Jeden komentář: „Chatbot ChatGPT začíná pro uživatele vyhledávat aktuální informace na internetu“

  1. […] Chatbot ChatGPT začíná pro uživatele vyhledávat aktuální informace na internetu […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..