Elon Musk - Profil - Síť X

Síť X spustila dvě nové úrovně předplatného

Síť X (dříve Twitter) miliardáře Elona Muska v pátek spustila dva nové plány předplatného, ​​včetně úrovně Premium+ pro uživatele, kteří jsou ochotni platit za zážitek zcela bez reklam.

Síť X spustila 27. října 2023 dvě nové úrovně předplatného
Síť X spustila 27. října 2023 dvě nové úrovně předplatného

Současné úrovně předplatného tedy tvoří tři programy – Basic, Premium a Premium+, které se liší právě v míře zobrazování reklam uživateli, ověření účtu a také přístupu k některým pokročilým funkcím pro tvůrce, například Media Studio či analýza sledujících.

Síť X - Nové úrovně předplatného: Basic a Premium+
Síť X – Nové úrovně předplatného: Basic a Premium+

Předplatné Basic vyjde při levnějším, ročním předplatném na 712,38 Kč, Premium na 1870 Kč a Premium+ na 3740 Kč za rok. Plán Premium+ zahrnuje všechny nástroje a funkce nabízené platformou, kromě reklam, uvedla společnost v příspěvku na platformě. Prozatím však bude k dispozici uživatelům, kteří k platformě přistupují prostřednictvím webového prohlížeče.

Síť X také plánuje spojit video a audio hovory pro některé uživatele, aby se platforma změnila na aplikaci všeho druhu. Musk zkoumal několik možností, jak rozsáhle zpeněžit platformu sociálních médií, kterou v říjnu 2022 získal za 44 miliard dolarů. Od té doby platforma trpí propadem příjmů z reklamy. Musk, šéf řady dalších firem včetně automobilky Tesla, podle agentury DPA několikrát potvrdil, že síť, kterou přejmenoval na X, vydělává na reklamě jen asi polovinu peněz, než kolik Twitter dostával předtím, než ho koupil.

AN
Zdroje a obrázky: Síť X, Reuters, X Help Center


Uveřejněno

v

,

od

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..