Vlajková prodejna Huawei ve Vídni (Rakousko)

Nová vlajková prodejna Huawei otevřena ve Vídni

Nová vlajková prodejna Huawei byla otevřena 20. října ve Vídni. Nachází se na ulici Kärntner Strasse, která je jednou z nejznámějších nákupních ulic v Evropě. Pro realizaci hladkého propojení mezi produkty a lidmi si společnost vybrala právě centrum Vídně.

Kromě celosvětové dostupnosti produktů Huawei otevřela čínská společnost novou vlajkovou loď ve Vídni v Rakousku. Výrobce chytrých telefonů lokalizuje dostupnost svých zařízení a vlajkové služby v Rakousku tím, že si zvolil hlavní a největší město jako jednu ze základen společnosti.

Ano, když už mluvíme o Vídni, je to šesté největší město dle počtu obyvatel v rámci městských hranic v Evropské unii a je široce oblíbené pro své drahé služby a životní styl. Pro čínskou firmu je to dobrý důvod ke zvýšení popularity a prodeje svého zboží. Zdá se, že společnost je přesvědčena o pozitivních reakcích obyvatel.

Vlajková prodejna Huawei

Vlajková prodejní loď Huawei má celkem jednoduchý ovšem velmi elegantní design obchodu. Toto dvoupatrové obchodní středisko má umělecký interiér s elegantním designem a prostorným vzhledem. Uvnitř obchodu jsou vystaveny její charakteristické produkty včetně smartphonů, tabletů, notebooků, reproduktorů a displejů. Místní vídenští obyvatelé se zúčastnili slavnostního zahájení ve velmi masivním počtu. Nová vlajková prodejna Huawei se bude starat o prodejní, poprodejní a produktové služby.

Online obchody: Expresní doručení

Krom toho čínské online vlajkové obchody začaly poskytovat zákazníkům expresní doručení. V současné době to zahrnuje předně města jako Šen-čen, Guangzhou, Tung-kuan, Shanghai a Chang-čou, která mají nejrychlejší čas doručení přibližně půl hodiny.

AN
Zdroje a obrázky: CNMO


Uveřejněno

v

od

Komentáře

2 komentáře: „Nová vlajková prodejna Huawei otevřena ve Vídni“

  1. […] Nová vlajková prodejna Huawei otevřena ve Vídni […]

  2. […] Nová vlajková prodejna Huawei otevřena ve Vídni […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..