Balíkovna - Balík - Česká pošta

Balíkovna – Nově od listopadu můžete i podat balík

Služba České pošty Balíkovna se rozšiřuje o možnost podat balík. Od pondělí 1. listopadu mohou zákazníci nejen vyzvednout, ale i podat balík na některé z téměř pěti tisíc Balíkoven. Balík lze tímto způsobem poslat za 65 korun.

„Kromě neustále rostoucí sítě Balíkoven nabízí Česká pošta zákazníkům novou možnost, jak zjednodušit podání balíků. Stačí si na webu najít nejbližší Balíkovnu a balík tam zanést a jednoduše poslat,” říká Lenka Kristová, ředitelka Balíkovny.

Jak podat balík přes Balíkovnu?

Za odeslání zákazník nejdříve zaplatí on-line na stránkách Balíkovny, kde též zadá údaje k zásilce. Následně se mu pak vygeneruje štítek, který stačí jen vytisknout a nalepit na balík. Služba je zpoplatněna částkou 65 korun, při posílání na dobírku je cena 84 korun.

Co je Balíkovna?

Balíkovny jsou výdejní místa, kde si vyzvednete cenově nejdostupnější balík od České pošty a je ideální pro zaslání vaší zásilky z e-shopu.

Balíkovny naleznete na poštách nebo u externích partnerů České pošty po celé České republice.

Vyzvednutí zásilky je jednoduché, stačí jen kód společně se jménem adresáta nebo číslem zásilky. V případě Balíkovny na poště vám vydají balík i oproti dokladu totožnosti.

Od listopadu tedy přes službu Balíkovna bude možné i podat balík.

AN
Zdroj: česká pošta


Uveřejněno

v

od

Komentáře

Jeden komentář: „Balíkovna – Nově od listopadu můžete i podat balík“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..