Pohlednice onlin - Česká pošta

Pohlednice Online – aplikace České pošty nejen na sváteční čas

Pohlednice Online je aplikace České pošty, kterou můžete využít právě v nastávajících svátečních časech. Vánoční či novoroční pohlednice si vytvoříte snadno digitálně z vlastních fotografií v aplikaci, příjemci pak dorazí klasická papírová pohlednice.

Pohlednice online - Rozměry a cena

Jak to funguje?

Fotografii nahrajete z počítače, smartphonu či fotoaparátu a vložíte do aplikace. Můžete dodat i sezónní nebo tématický rámeček.

Napíšete text vzkazu a zadáte adresu. Vyberete si typ platby a zaplatíte. Odešlete online přímo z webu, mobilu či tabletu.

Česká pošta následující pracovní den po obdržení platby pohlednici vytiskne na kvalitní pohlednicový papír. Nu, a pak příjemce dostane pohled do své schránky.

Můžete se na vše podívat v následujícím instruktážním videu.

Voucher Pohlednice online

Přímo v aplikaci nebo také na webech České pošty Pohledniceonline.cz a PostShop.cz si můžete koupit voucher s kódem. Tento kód vám bude doručen e-mailem. Můžete si ho následně nebo hned při nákupu uložit přímo do aplikace, kde bude pak sloužit jako kredit na odesílání pohlednic. Po dokončení úprav pohlednice, těsně před platbou, pak máte možnost vybrat voucher ze svého seznamu. Po výběru a potvrzení dojde k odečtení z vašeho pohlednicového zůstatku a nemusíte tak procházet celým procesem platby.

V nabídce jsou tři typy voucherů, které se liší cenou v závislosti na cílové destinaci, kam pohlednice míří. Voucher je možné zakoupit na 3 až 10 pohlednic, přesný počet si volíte sami při jeho nákupu. Vzhledem k tomu, že jsou vouchery propojeny s online databází, jsou přenosné a lze je používat na více zařízeních najednou. Platnost zakoupených voucherů je časově neomezená.

Při zakoupení voucheru si sami zvolíte, na kolik pohlednic budete chtít voucher použít, můžete zvolit mezi 3 až 10 ks pohlednic. Navíc při koupi voucheru na 10 ks pohlednic získáte jako bonus 1 navíc a můžete pak odeslat 11 ks pohlednic.

Mobilní aplikace Pohlednice online

AN
Zdroje a obrázky: čp


Uveřejněno

v

od

Komentáře

3 komentáře: „Pohlednice Online – aplikace České pošty nejen na sváteční čas“

  1. […] Pohlednice Online – aplikace České pošty nejen na sváteční čas […]

  2. […] Pohlednice Online – aplikace České pošty nejen na sváteční čas […]

  3. […] Pohlednice Online – aplikace České pošty nejen na sváteční čas […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..