Petal Maps - Bolt

Bolt Huawei integrovalo do Petal Maps

Bolt si nyní snadno zavoláte z mapové aplikace Petal na smartphonech Huawei. Čínský technologický gigant přinesl tuto novou pohodlnou funkci pro své uživatele v Evropě a Africe. Společnost navázala partnerství s mezinárodní platformou pro přepravu osob ve městech Bolt, která byla jednou z prvních velkých značek, které se připojily k Huawei AppGallery . Nyní je pro uživatele ještě snadnější zavolat si Bolt po integraci s mapovou službou Huawei Petal Maps.

Zákazníci Huawei s chytrými telefony založenými na Huawei Mobile Services (HMS) a zákazníci, kteří si stahují Petal Maps z Google Play, mají nyní další možnost, když hledají směr a délku cesty z jednoho místa na druhé. Kromě jízdy autem, veřejnou dopravou, chůzí a jízdou na kole uvidí také jízdu Boltem.

Jak to funguje?

Jakmile uživatel klikne na příslušnou ikonu , bude automaticky přesměrován do aplikace Bolt, kde si může rezervovat řidiče, zkontrolovat podrobnosti o řidiči a vzdálenost a zjistit, na kolik ho cesta přijde.

Petal Maps byly nedávno vylepšeny o nové aktualizace, včetně Lane Guidance, která je zaměřena na pomoc řidičům, aby si mohli užívat vylepšeného plánování trasy a pomoci ve složitých dopravních situacích. Dále o Offline Maps, které uživatelům umožňují využívat vyhledávání a navigační funkce, i když jsou zrovna bez signálu.

Kromě toho je vše ještě snadnější díky novým a vylepšeným funkcím vyhledávání tzv. „na jeden dotek“, které zobrazuje různé služby, jako jsou čerpací stanice, restaurace, bankomaty a obchody se smíšeným zbožím, které se nachází poblíž.

Tudíž, milí čtenářové, kterých se to týká, mrkněte na tyto nové funkce, které na Huawei AppGallary či v obchodě Google Play nabízeji Petal Maps .

AN
Zdroje a obrázky: gizmochina


Uveřejněno

v

od

Komentáře

2 komentáře: „Bolt Huawei integrovalo do Petal Maps“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..