Xbox - Games With Gold leden 2022

Microsoft odhalil bezplatné tituly Xbox Games With Gold pro leden 2022

Společnost Microsoft odhalila bezplatné tituly Xbox Games With Gold pro leden 2022 a zahrnují několik klasických stříleček, které by měly nadchnout milovníky retro arkád. NeuroVoider, Aground, Radiant Silvergun a Space Invaders Infinity Gene jsou všechny zdarma v lednu, přičemž dva budou k dispozici od 1. ledna a další dva se odemknou 16. ledna.

Xbox – Games With Gold leden 2022

NeuroVoider – K dispozici od 1. do 31. ledna
Aground – K dispozici od 16. ledna do 15. února
Radiant Silvergun – K dispozici od 1. do 15. ledna
Space Invaders Infinity Gene – K dispozici od 16. do 31. ledna

Hry jsou k dispozici s předplatným Xbox Live Gold a předplatným Xbox Game Pass Ultimate, přičemž první dvě jsou hry pro Xbox One a poslední dvě jsou hry pro Xbox 360. Všechny budou fungovat také na Xbox Series X|S. Game Pass stále roste a v den uvedení bude dostávat budoucí hry jako Sniper Elite 5. Některé můžete získat i z prosincových her zdarma nyní, než vyprší jejich platnost, včetně Tropico 5 a The Escapists 2.

NeuroVoider

Odehrává se v kybernetickém světě a obsahuje originální soundtrack od kyberpunkového umělce Dana Terminuse, probojujte se mezi hordy bdělých robotů pomocí nekonečných kombinací jaderných zbraní. Kooperujte až se čtyřmi svými přáteli nebo běsněte sami v této hack ‚n‘ slash střílečce.

Pokud jste členem Xbox Game Pass Ultimate, získáte všechny výhody Xbox Live Gold, více než 100 vysoce kvalitních her, které můžete hrát na konzolích, PC a zařízeních Android s cloudovým hraním (beta, pokud je k dispozici) a přístupem do EA Play bez dalších nákladů. Neustále jsou přidávány nové hry, takže vždycky budete mít něco nového, co byste mohli vyzkoušet, když hledáte svou další oblíbenou hru.

AN
Zdroje a obrázky: xbox


Uveřejněno

v

od

Komentáře

Jeden komentář: „Microsoft odhalil bezplatné tituly Xbox Games With Gold pro leden 2022“

  1. […] Microsoft odhalil bezplatné tituly Xbox Games With Gold pro leden 2022 […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..