Křišťálová lupa - Nominace - Jaký internetový projekt je v Česku nejlepší

Jaký internetový projekt je v Česku nejlepší? Nominace Křišťálová Lupa 2022

Pokud máte nějaký svůj oblíbený internetový projekt nebo službu, pak je právě ten správný čas, abyste to dali vědět. Lupa.cz již spustila nominace k 17. ročníku ankety Křišťálová Lupa – Cena českého Internetu. Tato anketa už od roku 2006 každoročně hledá a oceňuje ty nejúspěšnější a nejzajímavější projekty, užitečné služby a nejvýraznější osobnosti české internetové scény.

Až do 17. srpna tohoto roku má široká veřejnost (i odborná porota) příležitost nominovat své favority na poli českého internetu. Finálové hlasování o nejúspěšnější projekty pak odstartuje 23. září 2022.

Kategorie, ve kterých nominuje a hlasuje internetová veřejnost:

Cena popularity, Internetové obchodování, Nástroje a služby, Online video, One (wo)man show, Podcast roku, Zájmové weby, Zpravodajství a publicistika.

Pokud jste fanouškem některého projektu, osobnosti české internetové scény, nebo dokonce aktérem či provozovatelem, můžete je nominovat v online formuláři na webových stránkách ankety. Novinkou letošního ročníku je kategorie Mladá krev, ve které budou oceněny projekty, za nimiž stojí lidé do 30 let.

Kategorie, ve kterých nominuje a hlasuje odborná porota:

Mladá krev, Anticena, E-commerce inspirace, Globální projekty českých tvůrců, Marketingová inspirace, Obsahová inspirace, Osobnost roku, Projekt roku, Veřejně prospěšná služba – cena České televize

Odbornou porotu tvoří významné osobnosti podnikatelského, mediálního a internetového světa. Novinkou letošního ročníku je kategorie Mladá krev, ve které budou oceněny projekty, za nimiž stojí lidé do 30 let.

Nejúspěšnější projekty z nominační fáze postoupí do finálního hlasování, které určí pořadí v jednotlivých kategoriích. To proběhne od 23. září do 1. listopadu. Slavnostní vyhlášení výsledků se uskuteční ve čtvrtek 24. listopadu opět v Divadle pod Palmovkou.

O projektu Křištálová lupa

Anketa Křišťálová Lupa 2022 – Cena českého Internetu oceňuje nejoblíbenější a nejzajímavější internetový projekt či službu českého Internetu za rok 2022. Letos proběhne již 17. ročník nejvýznamnější internetové ankety kterou pořádá server o českém Internetu Lupa.cz.

Vedle ankety bude uspořádán také 17. ročník odborné konference Czech Internet Forum 2022, mapující aktuální stav českého Internetu z mnoha úhlů pohledu. Své názory zde přednesou odborníci z prostředí internetového marketingu a médií, e-commerce a telekomunikací. Anketa i odborná konference navážou na své velmi úspěšné předchozí ročníky.

Nominace probíhají od 12. července do 17. srpna 2022. Finální hlasování veřejnosti proběhne od 23. září do 1. listopadu 2022. Slavnostní vyhlášení výsledků a předání cen vítězům se uskuteční ve čtvrtek 24. listopadu 2022. Vstupenky si můžete zakoupit zde.

ORGANIZÁTOR

Již 20 let je Lupa.cz průvodcem internetových profesionálů i fanoušků online technologií. Zatímco dříve měřila hlavně rychlost připojení, dnes poměřuje úspěchy internetových projektů, tepe nešvary, analyzuje nové příležitosti a málo viditelné souvislosti. Internet se mění před očima, ale jedna jistota zůstává: články na Lupě vydávané o půl sedmé, za kterými hrdě stojí šéfredaktor David Slížek & spol.

Partneři
Partner
Domalewski Advisory

Domalewski Advisory je nezávislá realitně-poradenská firma, která pracuje tak trochu jinak. Specializujeme se totiž jenom na zastupování nájemců kancelářských nebo skladových prostor proti pronajímatelům. Našim klientům hledáme ty nejlepší prostory, vyjednáváme co nejlepší nájemní podmínky, a hlavně pomáháme vytvářet krásná pracovní prostředí, kde se budou všichni zaměstnanci cítit dobře. Umíme tak zajistit celý proces, včetně koordinace stavebních úprav a uspořádání kanceláří. Působíme v ČR i na Slovensku, a naše klientela se skládá jak z lokálních, tak mezinárodních společností.

Domalewski Advisory s.r.o. byla založena na počátku roku 2016 skupinou nadšenců s dlouholetými zkušenostmi v komerčních realitách. Již tehdy jsme si stanovili za cíl poskytovat prvotřídní služby a maximálně vyhovět přáním a požadavkům našich klientů. Tímto se řídíme dodnes a na kvalitě našich služeb si zakládáme. ​

Za poslední tři roky jsme pracovali pro více než 50 společností a pomohli jim jsme s pronájmem více než 128 000 m2 komerčních ploch. Našim klientům jsme navíc pomohli vytvořit inspirativní pracoviště, a ještě k tomu ušetřit více než 350 mil. CZK.

Produktoví partneři
EasyEvent

EasyEvent je komplexní služba pro digitalizaci eventů, kongresů a konferencí. Guest management, registrace, on-site tisk badge, konferenční aplikace, zapojení účastníků do průběhu akce, dotazy, hlasování, networking, teambuildingové funkce a mnohem více se službou EasyEvent. Vaše konference bude probíhat moderně, hladce a s maximálním efektem pro organizátory i účastníky.

The Glenlivet

The Glenlivet je jedna z nejslavnějších skotských palíren, mimo jiné i díky strhujícímu příběhu svého zakladatele George Smitha. George Smith jako první z mnoha přihlásil v roce 1824 svou původně ilegální palírnu k legalizaci. Jedná se tedy o nejstarší licencovanou palírnu ve Skotsku od roku 1824. Whisky z této palírny mají ovocnou chuť s explodujícím závěrem. Patří k nejprodávanějším single malt whisky na světě. Část produkce se používá do nejlepších míchaných whisky.

Do portfolia značky The Glenlivet patří: The Glenlivet 12YO, The Glenlivet 15YO, The Glenlivet 18YO, The Glenlivet Founder’s Reserve, ale také The Glenlivet 25YO. Delikátní a komplexní charakter The Glenlivet 12YO vzniká v tichých hlubinách palírny The Glenlivet na úpatí národního parku Cairngorms. The Glenlivet 15YO je patnáctiletá single malt whisky, jejíž část zraje v sudech z evropského dubu, avšak jen po určitou dubu, aby nebyl potlačen charakter whisky typický pro palírnu. The Glenlivet 18YO je vznešenou symfonií lahodně koncentrovaného ovocného a květinového aromatu. The Glenlivet Founder’s Reserve je poctou zakladateli, Georgeovi Smithovi, který roku 1824 započal tradici výroby The Glenlivet whisky s typickou ovocnou chutí. The Glenlivet 25yo představuje superprémiovou single malt whisky, která se vyrábí malosériově (batch production). Nesmíme zapomenout také na limitovanou edici tří single malt whisky The Glenlivet Spectra, která je tou nejtajemnější whisky sadou všech dob.

www.prestigeselection.cz

Vinařství Válka

Rodinné bio Vinařství Válka dělá z vína neopakovatelný zážitek, věnuje se vínu, jako uměleckému dílu. Rodinné vinařství pěstuje révu na 8 hektarech přírodního parku Výhon v Nosislavi. Úcta k přírodě a krajině umožní i našim potomkům, aby zůstala úrodná, zdravá a čistá. Vinařství po staletí dává Jižní Moravě neopakovatelný charakter, který je prací lidí přetvářen v kulturní místo k žití. Slunce, půda a píle vinaře se promítají do osobitých vín se znaky minerality, která vždy nesou pečeť svého původu v krajině Výhonu. Víno je výsledkem pracovního úsilí, při kterém vinař srůstá s půdou, sklepem a vesnicí, kde víno vzniká.

Hlavní mediální partner
Česká televize

Každý den v roce, 24 hodin denně a na celém území České republiky. Taková je Česká televize, která v současnosti vysílá na šesti celoplošných programech a na českém mediálním trhu má zásadní postavení. Každý týden osloví v průměru 78 % populace starší 15 let. Její specializovaný program ČT sport byl v roce 2014 v evropském srovnání nejsledovanějším sportovním kanálem. Stejně, jako program ČT24, který je nejsledovanější ryze zpravodajskou stanicí v Evropě a týdně si jej pustí čtyři miliony lidí.

Během zásadních událostí se pak ČT24 stává hlavním zdrojem informací. Při povodních v roce 2013 ji sledoval každý pátý divák, prezidentské volby očekávaly v jediný okamžik přes tři miliony lidí. Vedle zpravodajské a televizní tvorby se Česká televize podílí také na tvorbě filmové. Je největším koproducentem českých filmů, od roku 1992 se podílela na vzniku více než dvou set snímků. Roli média veřejné služby plní nejen programovou nabídkou, ale i podporou charitativních a neziskových aktivit, kulturních projektů a festivalů. Jen v loňském roce jich podpořila více než sto.

Mediální partneři
Cnewscz

Na Cnews.cz od dubna roku 2010 přinášíme články o počítačích, mobilech, internetu a moderních technologiích. Píšeme o sítích, digitalizaci, chytré domácnosti, IPTV i telekomunikacích. Kromě zpravodajství u nás vycházejí také obsáhlé recenze mobilů, hardware i software, tipy na hry i tipy, jak lépe pracovat s počítačem.

Euro.cz

Na Euro.cz přinášíme nepřetržitý informační a dokumentační servis profesionálům v ekonomice, politice, státní správě i samosprávě. Zakládáme si na hlubším vhledu do událostí, které ostatní média zachycují jen velmi zběžně. Věnujeme se těmto tématům: byznys, ekonomika, automotive, letectví, technologie, zdraví, architektura, design, věda s přesahem do byznysu a technologií.

Marketing Journal

Marketing Journal je serverem o moderním marketingu. Přináší zajímavosti ze světa trendů v oblasti marketingu, public relations, reklamy i sociálních sítí. Nabízí aktuální informace z prostředí marketingu i médií i odborné články od zkušených autorů. Během sedmi let své existence si získal věrné příznivce – denně navštíví Marketing Journal v průměru 1 500 čtenářů. S Marketing Journalem se ve světě moderního marketingu neztratíte.

MediaGuru.cz

MediaGuru.cz je zpravodajským webem o médiích a reklamě. Je určen lidem pracujícím v médiích na všech úrovních řízení, reklamním zadavatelům, agenturám, ale i široké veřejnosti, zajímající se o média a reklamu. Provozovatelem webu je mediální agentura PHD, která přišla s nápadem přinášet mediální zpravodajství a edukovat všechny uživatele, kteří s médii každodenně pracují, v roce 2007. Na jaře roku 2011 prošel web obsahovými a grafickými změnami s cílem zařadit se mezi nejrespektovanější zdroje o dění na české mediální scéně. Vedle zpravodajských informací a analýz o vývoji českých médií obsahuje i komplexní mediální slovník, objasňující pojmy z médií, dále informace týkající se základů mediálního plánování a přehledů tuzemských mediatypů.

AN
Zdroje a obrázky: remix lupa


Uveřejněno

v

,

od

Komentáře

Jeden komentář: „Jaký internetový projekt je v Česku nejlepší? Nominace Křišťálová Lupa 2022“

  1. […] Jaký internetový projekt je v Česku nejlepší? Nominace Křišťálová Lupa 2022 […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..