Musk odmítá, že měl milostný vztah s manželkou spoluzakladatele Googlu

Musk odmítá, že měl milostný vztah s manželkou spoluzakladatele Googlu

Elon Musk, šéf americké společnosti Tesla, odmítá, že měl milostný vztah s Nicole Shanahanovou, tedy manželkou spoluzakladatele společnosti Google Sergeye Brina. Údajně se kvůli této zaležitosti rozpadlo přátelství obou mužů a manželský pár nakonec podal žádost o rozvod. V celkem obsáhlém článku o tom informoval list The Wall Street Joural.

Musk: Naprostý nesmysl!

Musk na twitteru zveřejnil odkaz na text z WSJ s komentářem, kdy tento údajný milostný vztah odmítá, neboť prý jde o naprostý nesmysl. Dodal, že se s Brinem stále přátelí a že spolu byli i na večírku. „Viděl jsem Nicole za tři roky jen dvakrát, pokaždé s mnoha dalšími lidmi kolem. Nic romantického,“ tweetoval Musk.

Deník s odvoláním na lidi obeznámené se záležitostí napsal, že Musk měl se Shanahanovou koncem loňského roku krátký románek. Podle listu to Brina přimělo k tomu, aby začátkem letošního roku podal žádost o rozvod, a ukončil tak dlouhé přátelství mezi oběma významnými zástupci technologického sektoru.

Elon Musk je v současné době nejbohatším člověkem světa, agentura Bloomberg jeho majetek ve svém indexu dolarových miliardářů vyčíslila na 242 miliard dolarů (5,8 bilionu Kč). Brin je podle stejného seznamu na osmém místě s odhadovaným majetkem 94,6 miliardy USD (2,3 bilionu Kč).

Daily Mail: It Musk Be Love

Bulvární list Daily Mail k tomu vydal svůj vlastní článek nadepsaný It Musk Be Love, kde anglické slovo „must“ ve slovní hříčce nahradil příjmením šéfa Tesly. Uvádí tam výčet Muskových vztahů s ženami, mezi nimiž je i bývalá manželka hollywoodského herce Johnnyho Deppa Amber Heardová.

V době údajné aféry v prosinci už byli Brin a jeho manželka Nicole rozejití, ale stále spolu žili, uvádí list The Wall Street Joural. Musk v dalším tweetu napsal, že WSJ o něm a Tesle napsal tolik nesmyslů, že je přestal počítat. Brin a Shanahanová mají uzavřenou předmanželskou smlouvu. Rozvodové vyrovnání by podle listu přesto mohlo činit až miliardu dolarů (asi 24 miliard Kč).

AN
Zdroje a obrázky: wsj, dailymail; remix pixabay


Uveřejněno

v

,

od

Komentáře

Jeden komentář: „Musk odmítá, že měl milostný vztah s manželkou spoluzakladatele Googlu“

  1. […] Musk odmítá, že měl milostný vztah s manželkou spoluzakladatele Googlu […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..