Sociální síť Poetizer bude nově pouze jako placená služba - Moderní česká kancelář start-upu Poetizer v Praze

Sociální síť Poetizer bude nově pouze jako placená služba

Sociální síť pro básníky Poetizer bude od 3. srpna 2023 pouze jako placená služba. Tato sociální síť byla spuštěna na podzim roku 2018. Jejími zakladateli jsou Johana a Lukáš Sedláčkovi. Doposud tato platforma pro poety fungovala zcela zdarma, nyní provozovatel rozhodl přejít na čistě placenou službu s jedním předplatitelským tarifem pro všechny. O této skutečnosti uživatele informoval na svém blogu 25. července 2023 a začátkem měsíce rozeslal členům i e-mail, kde je o této skutečnosti informuje.

Od 3. srpna nabízí Poetizer 14denní zkušební dobu, která vám poskytne dva týdny na rozhodnutí o předplatném. Můžete si zvolit měsíční nebo roční plán, ten měsíční vás vyjde na 49,99 Kč a roční na 499,99 korun. Pokud nebudete chtít na Poetizeru pokračovat, stačí předplatné zrušit před uplynutím zkušební doby.

Poetizer pouze jako placená služba
Poetizer pouze jako placená služba

Bezplatná verze již nebude k dispozici. Poetizer zavádí nízké předplatné pro všechny uživatele, aby byl i nadále bez reklam, vaše data v bezpečí, a měl možnost se stále zlepšovat. Tento symbolický poplatek pro všechny má za úkol udělat Poetizer více dostupným a vyhnout se stupňovitému systému.

Proč fungoval Poetizer dosud zdarma?

Tento start-up byl podporovaný andělským investorem a proto se mohl až do teď udržet Poetizer zdarma a bez reklam. Několik let byla nabízena zcela bezplatná služba a zároveň Poetizer vytrvale hledal další možnosti financování rozvoje. Příjem z Poetizer Publishingu byl tomu nápomocen, ale nebyl dostatečný na podporu a zároveň rozvoj platformy.

Sociální síť Poetizer uvádí, že má v současnosti 500 000 registrovaných uživatelů po celém světě, kteří na platformě napsali více než 4 miliony příspěvků.

Poetizer Publishing

S Poetizer Publishing můžete vytvořit a publikovat svou básnickou knihu v několika jednoduchých krocích pomocí původních básní, které jste zveřejnili na platformě Poetzier. Tato možnost je ovšem dostupná pouze na americkém trhu.

Web:

https://poetizer.com/

Mobilní aplikace:

AN
Zdroje a obrázky: poetizer-blog; design-milk

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..