České podcasty

České podcasty dostaly novou podobu

České podcasty dostaly zbrusu novu podobu. Dan Tržil, který je zakladatelem projektu České podcasty, se rozhodl posunout web ceskepodcasty.cz zase o kus dál. Projekt před lety vznikl proto, že kdysi českých podcastů zas tak moc nebylo. A lidé se Dana pořád ptali, kde nějaké najdou. V současné době už je ale všechno dávno jinak, neboť českých podcastů je spousta, na zmiňovaném webu jich je přes 6000 a každý den přiskočí zhruba 200 nových epizod. Tudíž nyní vyvstal problém jiný, a to jak najít ty dobré české podcasty.

Dan Tržil proto dal dokupy tým se kterým společně web ceskepodcasty.cz překopali. Záměrem bylo, aby bylo jednoduché najít všechny podcasty, které by mohly uživatele a posluchače bavit. Podle toho, co je zajímá, podle toho, co poslouchají.

„S Českými podcasty mám velké plány – teprve se rozehříváme, postupně doplníme další funkce a výhody. Ale už teď je to nejlepší místo, kde začít, když přemýšlíš, jaký podcast si poslechnout,“, říká Tržil. „Myslím, že pokud pořád posloucháš podcasty, bude se ti nová podoba webu ceskepodcasty.cz líbit. Proč? Protože víme o všem, co se šustne v českém podcastovém rybníčku,“ dodává.

České podcasty - Nejlepší podcasty
České podcasty – Nejlepší podcasty

Podcastové ČSFD

„Dobře vím, že poslouchání podcastů žere čas. A nikdo z nás nemá času nazbyt. Proto jsem chtěl z Českých podcastů udělat web, který ti pomůže s výběrem nového podcastu. Jako když jdeš do kina a mrkneš nejdřív na ČSFD, jestli film stojí za to. I u nás posluchači hodnotí podcasty a epizody, které slyšeli. Jednou takhle pomůžeš ty, podruhé zase někdo pomůže s výběrem tobě,“ vysvětluje své záměry Dan.

A pokračuje „Pracujeme na vylepšení, jak objevovat dobře hodnocené podcasty vašich oblíbených tvůrců a uživatelů, takže i pro vás bude snadnější najít inspiraci nebo být inspirací pro ostatní. A máme is spoustu dalších nápadů.“

O projektu České podcasty

Pokud chceš najít nový podcast, jsi na správném místě. České podcasty jsou největší a nejnavštěvovanější tuzemská podcastová platforma. Nebo jinými slovy – kdo není na Českých podcastech, jako by nebyl.

Můžeš objevovat

České podcasty tě provedou světem českých podcastů. Pokud chceš objevit nové, zajímavé hlasy, inspirativní pořady, neotřelé myšlenky a zábavné tvůrce, najdeš je tady na pár kliknutí. Nebo ti je rovnou doporučíme na klíč – podle podcastů, které už sis oblíbil.

Můžeš zazářit

Jestli jsi tvůrce, budeš konečně pořádně slyšet. Tvůj podcast bezplatně platforma představí tisícům lidí, kteří chodí na České podcasty každý den. A navrch mají v rukávu i spoustu placených možností, jak tě slušně zviditelnit.

Můžeš spolupracovat

O podcastech vědí nejvíc. Nechlubí se, je to fakt – mají unikátní data o posluchačích a blízké vztahy s mnoha podcastery. Velkými i malými. A navrch – mají Dana Tržila. Dan v Česku podcasty rozjížděl a má je v malíčku. Pokud řešíš, jak ve firmě využít podcasty naplno, ukáží ti, co všechno je možné – od vlastního obsahu až po spolupráci s jinými tvůrci.

Stále na tom pracují

Tento web toho nabídne mnohem více. Usilovně na projektu pracují a postupně přidávají nové funkce a vychytávky – pro tvůrce, posluchače i firmy.

Plán dalšího vývoje:

Q4 2023 – Propagace podcastu – přidání možnosti lépe podcast propagovat na webu

Q1 2024 – Personalizovaný feed – budeš moci sledovat tvůrce i další posluchače a dostávat osobní doporučení na zajímavé podcasty

Q1 2024 – Pokročilý profil podcastu – podcasteři si budou moci spravovat a vylepšit profil svého podcastu – napojit sociální sítě, odkazy na externí weby, merch, subscription platformy a lépe komunikovat s posluchači

Dan Tržil - Zakladatel platformy České podcasty
Dan Tržil – Zakladatel platformy České podcasty

Dan Tržil

Tvoří podcasty, podniká, užívá si život a snažím se to poslat dál…

3 roky pracoval z cest po světě. V roce 2016 se vrátil do České republiky a naučil Čechy poslouchat podcasty. Spojil svoji vášeň pro podcasty a práci. Podcastem Proti Proudu to všechno začalo. V roce 2022 si odškrtl největší životní projekt a vydal knihu Proti Proudu.

Tvoří praktický podnikatelský podcast BYZNYScast, katalog českých podcastů a komunitu tvůrců ceskepodcasty.cz. Pomáhá firmám s tvorbou a využitím podcastů.

Dan Tržil je hrdý otec, veselý vesničan, vděčný člověk. Rád se hýbe – kite, surf, beach, florbal a jiné. Jeho cílem je dělat co nejvíce věci, které ho baví a získat dostatek důvěry na další smysluplný projekt.

AN
Zdroje a obrázky: České podcasty, Dan Tržil


Uveřejněno

v

,

od

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..