Twitter Blue Logo

Předplatné Twitter Blue je stále dražší

Twitter je pro uživatele z většiny zemí zdarma. Někoho může udivovat a pokládat si otázku „Kdo by za Twitter platil?. Twitter Blue, tedy placená služba, byl spuštěn minulý rok v několika zemích (USA, Nový Zéland, Canada a Austrálie) a nabízí několik dalších funkcí pro každého, kdo je ochotný platit 2,99 $ měsíčně. Předplatné Twitter Blue je v současnosti stále dražší. Služba totiž předplatitelům oznámila, že zvyšuje cenu a tak například ve Spojených státech vyskočí až na 4,99 $ za měsíc. To sice pravděpodobně nijak nezrujnuje kapsy závislých na informacích, kteří se rozhodnou zaplatit za službu, která stále obsahuje reklamy v jejich zdroji, ovšem může to dalších vyvolat otázku, zda-li se to za novou cenu vyplatí.

Co přináší předplatné Twitter Blue?

Doplňky v balíčku Twitter Blue jsou velmi užitečné – okno zpětného tweetu pro opravu překlepů, přizpůsobitelný navigační panel, seznam Top článků sdílených lidmi, které sledujete, a přístup bez reklam k článkům na webec). Dále jsou tu spíše triviální věci, jako možnost vybrat si z různých ikon aplikací až po věci krapet sporné – profilové obrázky NFT hexagon.

E-mail Týmu Twitter Blue

V e-mailu uživatelům tým Twitter Blue trvá na tom, že vyšší sazba (nám) „pomáhá pokračovat ve vytváření některých funkcí, o které jste žádali, vylepšovat ty současné, které už máte rádi, a udržovat naše poslání podporovat žurnalistiku“

Předplatné Twitter Blue - Nové sazby
Předplatné Twitter Blue – Nové sazby

Je zajímavé, že vůbec nezmiňuje Elona Muska, i když mu společnost vyčítala propad příjmů ve druhém čtvrtletí ve srovnání s předchozím rokem. Musk se nyní pokouší ukončit svou dohodu o akvizici Twitteru za 44 miliard dolarů, ale v šťastnějších dobách údajně vznesl myšlenku na nejmenovanou předplatitelskou službu mimo Blue, kdy se domníval, že by jednoho dne mohla přilákat více než 100 milionů předplatitelů.

AN
Zdroje a obrázky: twitter; theverge; remix pixabay

Komentáře

Jeden komentář: „Předplatné Twitter Blue je stále dražší“

  1. […] Předplatné Twitter Blue je stále dražší […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..