Lidl-shop internetový obchod

Lidl-shop nejoblíbenějším e-shopem v soutěži ShopRoku od Heureka

Lidl-shop se stal nejoblíbenějším internetovým obchodem za rok 2022 v soutěži ShopRoku, kterou pořádá srovnávač cen Heureka. Cenu za nejkvalitnější e-shop si odnesl antikvariát Knihobot. Poprvé se tento rok předávalo ocenění v kategorii Visa Special Award, jenž je určené pro e-shopy působící na on-line tržišti Heureka Marketplace. Získal ho prodejce elektroniky Eldum.

„Vítěze ShopuRoku jsme letos vyhlašovali počtrnácté, je to tedy už tradiční ocenění e-shopů za jejich práci, ale i důležitý faktor pro zákazníky, kteří nejenže můžou o vítězích spolurozhodovat, ale pomůže jim to s pohodlným výběrem z kvalitních, spolehlivých a udržitelných e-shopů,“ uvedl výkonný ředitel Heureky Tomáš Braverman.

Cena popularity

Hlavní Cenu popularity stejně jako v minulém ročníku získal Lidl-shop, o nejoblíbenějším e-shopu rozhodují uživatelé portálu Heureka, kteří mohou dát hlas až třem obchodníkům. V jednotlivých kategoriích se mezi nejoblíbenějšími e-shopy objevil také prodejce elektroniky Datart, obchod specializující se na módu a doplňky Cityzenwear nebo e-shop s hobby vybavením MojeGalanterka.

Cena kvality

Cena kvality se naopak uděluje na základě zkušeností a recenzí od zákazníků, absolutním vítězem v této kategorii se stejně jako za rok 2021 stal Knihobot. K dalším oceněným patřil například prodejce foto vybavení Megapixel nebo e-shop s obuví Rieker-eshop.

Cena Heureky

Předávala se též Cena Heureky, která je určená on-line obchodům a projektům se zajímavým příběhem či sociálním přesahem. Odborná porota složená z osobností e-commerce scény ji letos udělila výrobci řemeslných ginů Garage22. Na druhém místě skončila firma Zembag Biostore, která prodává pytle, jenž zabraňují klíčení brambor a na třetím projekt na sázení stromů Sázíme Česko.

Cena Udržitelný e-shop

V loni poprvé vyhlašované kategorii Udržitelný e-shop tento rok zvítězil prodejce čajů a koření Sonnentor. „Tuto kategorii mohou vyhrát e-shopy, které získaly na Heurece certifikát Udržitelný e-shop a z těch odborná porota vybírá tři nejlepší. Jsou to tedy obchody se zodpovědným přístupem k zaměstnancům, zákazníkům i životnímu prostředí,“ řekl Braverman. Mezi oceněnými udržitelnými e-shopy se objevili také prodejci módy Nilmore a Freshlabels.

Cena Visa Special Award

O vítězi ceny Visa Special Award pro e-shopy na Heureka Marketplace se rozhoduje na základě hodnocení uživatelů, výše obratu nebo počtu objednávek. Ocenění si odnesl e-shop Eldum, dalšími finalisty byly obchody, které se rovněž specializují na prodej elektroniky Mall a ExaSoft.

Heureka.cz soutěž ShopRoku vyhlašuje od roku 2009. Nejlepší e-shopy volí také na Slovensku. Skupina srovnávačů Heureka Group, působící na devíti trzích střední a východní Evropy, je se svou návštěvností 23 milionů uživatelů měsíčně a nabídkou z více než 55.000 internetových obchodů největším evropským srovnávačem a nákupním rádcem.

AN
Zdroje a obrázky: shoproku; lidl


Uveřejněno

v

,

od

Komentáře

Jeden komentář: „Lidl-shop nejoblíbenějším e-shopem v soutěži ShopRoku od Heureka“

  1. […] Lidl-shop nejoblíbenějším e-shopem v soutěži ShopRoku od Heureka […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..