Google search vyhledávání

Google postihl rozsáhlý celosvětový výpadek

Služby společnosti Google dnes postihl výpadek, který zaznamenala řada uživatelů po celém světě. Ti od rána na sociálních sítích hlásili problémy především s elektronickou poštou Gmail, ale také například s nahráváním souborů na disk Google (Google Drive). Další uživatelé měli potíže se spojením, když pracovali s dokumenty Google nebo používali videokonferenční službu Google Meet.

Problémy hlásí zejména uživatelé ve Spojených státech, Velké Británii a v Austrálii. Nevyhnuly se ale ani některým částem Evropy a Asie. Podle Daily Mail není jasné, kolik přesně uživatelů výpadek zasáhl a co bylo jeho příčinou. V Česku jsou hlášeny jednotky případů.

Mapa výpadků služby DownDetector pro USA ukazuje, že uživatelé hlásí obtíže v New Yorku, San Franciscu a v některých částech Středozápadu. Američané hlásili, že při pokusu o připojení k prohlížeči Chrome se jim zobrazuje chyba serveru. Ve Velké Británii jsou v červených číslech také Glasgow a Cambridge.

Výpadky začali podle údajů služby DownDetector hlásit i Češi. Šlo však o jednotky případů. Nejvíce hlášení přišlo mezi čtvrtou a pátou hodinou odpoledne.

Google výpadek - Hlášení výpadků za posledních 24 hodin
Google výpadek – Hlášení výpadků za posledních 24 hodin
Zdroj: DownDetector

AN
Zdroje a obrázky: Daily Mail; DownDetector; Pixabay


Uveřejněno

v

,

od

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..