Google Play logo

Google Play začíná pro některé zavádět kartu Nabídky

Obchod Google Play nedávno obdržel redesign Material You a nyní společnost přidává do aplikace novou kartu „Nabídky“. Přestože společnost o nové kartě prozatím vůbec nic neprozradila, všimlo si jí několik uživatelů.

Většina uživatelů má na spodní liště čtyři karty a u lidí, kteří si předplatili Play Pass, se rozroste na pět. Ve výchozím nastavení by mohlo být údajně brzy pět karet pro všechny uživatele. Podle nejrůznějších sdílených snímků obrazovky uživateli je karta „Nabídky“ umístěna uprostřed karet „Aplikace“ a „Filmy a TV“.

Google Play Nabídky aplikací a her

Na nové kartě zobrazují „Nabídky aplikací, které by se vám mohly líbit“ a „Nabídky her, které by se vám mohly líbit“. Pod záložkou každá hra a aplikace dostane rotaci obrázků na obálce, které jsou větší než obvykle. Dohodu a její datum vypršení spolu s dalšími informacemi o aplikaci naleznete také na kartě. Dále se ukazuje, že karta je zcela odlišná od stránky „Nabídky a upozornění“ v nabídce aplikace.

Google také údajně začal testovat nové uživatelské rozhraní pro web Play Store. Podle Android Police o novém uživatelském rozhraní informovalo několik málo uživatelů z Koreje a Tchaj-wanu. Podle zprávy je obsah na stránce více roztažený s většími ikonami. Když kliknete na svůj profilový obrázek v pravém horním rohu, zobrazí se nabídka, která obsahuje odkazy na kontrolu zakoupeného obsahu, body Play a další informace.

Můžete si též všimnout, že galerie médií na stránkách aplikace má nyní posuvník. Hlavní stránky „Aplikace“ a „Hry“ nyní mají v horní části tlačítka pro rychlé filtrování mezi telefonem, tabletem, TV, Chromebookem, Wear OS a aplikacemi do auta. Očekává se, že design bude brzy dostupný pro více uživatelů.

Google Play

Google Play je online distribuční služba, která vznikla 22. října 2008. V současné době poskytuje několik druhů digitálního obsahu, ke kterému je možné přistupovat z počítače nebo z mobilního telefonu vybaveného operačním systémem Android nebo prostřednictvím Google TV.

Primárně je Google Play zaměřen na distribuci aplikací právě pro chytré telefony a tablety s Androidem, tato část se nazývá Obchod Google Play. Další oblastí, do které zasahuje, je online distribuce hudby. Tato oblast nese název GP Music. Třetí oblast má název GP Movies & TV, ta je zaměřena na distribuci filmů a jiných videí. Poslední část GP distribuuje elektronické knihy a nazývá se GP Books

AN
Zdroje a obrázky: gadgetsnow; remix pixabay


Uveřejněno

v

od

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..