Aplikace Tečka

V aplikaci Tečka vám chybí certifikát? Může se to stát

Absolvovali jste očkování posilující dávkou a v aplikaci Tečka vám chybí certifikát, který by to potvrzoval? V některých případech má opravdu aplikace Tečka problém s jeho zobrazením, kdy se pouze ukazují již dříve podané dávky. Podle mluvčího NAKIT (Národní agentura pro komunikační a informační technologie) Lukáše Trnky není zatím úplně jasné, kde přesně problém vzniká.

Jak to můžete napravit?

„Občas se tato chyba vyskytne, víme o tom. Není potřeba aplikaci přeinstalovávat, pomůže smazat a znovu propojit osobu,“ vysvětlil mluvčí NAKIT Trnka. Na odstranění problému, kdy v aplikaci Tečka v některých případech chybí nový certifikát, se dle něj již pracuje.

Pokud chcete, aby se vám certifikát o posilující dávce zobrazoval, pak máte tedy defacto dvě možnosti. První možností může být to, že aplikaci znovu nainstalujete. Ale můžete také pouze smazat osobní profil a za pomoci ikony pro přidání osob ho znovu vytvořit.

Aplikace ke stažení

Tečka
čTečka
eRouška 2.0

Co je NAKIT?

Logo NAKIT (Národní agentura pro komunikační a informační technologie)

NAKIT je strategický partner státu zajišťující komunikační a informační služby pro záchranné a bezpečnostní složky a veřejnou správu.

Národní agentura pro komunikační a informační technologie, s. p. byla založena 1. února 2016 jako servisní organizace ministerstva vnitra České republiky. Poskytuje služby v oblasti informačních a komunikačních technologií s využitím více než 40 regionálních pracovišť.

Statut agentury vymezuje široký rozsah činností a předurčuje NAKIT k vybudování nových kompetencí umožňujících například informační a komunikační technologie nejen provozovat a udržovat, ale zároveň je dlouhodobě rozvíjet v souladu s potřebami jejich uživatelů.

Dle agentury je bezpečnost digitálních služeb a komunikací její nejvyšší prioritou. Zajišťuje koncepční rozvoj kritické komunikační infrastruktury a bezpečné řešení sdílených služeb státu. Koncentruje klíčové ICT znalosti a tvoří moderní ICT organizaci. Pro své profesionální týmy vytváří kvalitní pracovní podmínky. Klade důraz na profesní vzdělávání a znalosti a inovativní přístup sdílí s jejich zákazníky.

AN
Zdroje a obrázky: nakit; google play


Uveřejněno

v

,

od

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..