Nová česká sociální síť Notesoo cz

Nová česká sociální síť Notesoo

Notesoo je zcela nová česká sociální síť, kde můžete sdílet své názory, příspěvky a komunikovat s kamarády. Je to možné i bez cenzury, mazání a bez omezování aktivit uživatelských profilů, což se na některých globálních sítích děje. Svoboda slova je pro tuto sociální síť na prvním místě. Respekt, svoboda a slušnot – to proklamuje nová česká sociální síť Notesoo.

Doménu si Notesoo zaregistrovalo 3. března 2022 u WEDOS Internet, a.s. Držitelem domény je Internet Index Czech s.r.o. a Tomáš Hrách. Zakladatelem nové české sociální sítě je ovšem Bc. Michal Auředník, jeden ze dvou spolupodílníků firmy ULTIMATE-GEMS s. r. o.

Notesoo - respekt k odlišným názorům

Přečtěte si Recenzi Anděla Azazela z 8. března

Funkce sociální sítě Notesoo

Co se týče funkcí, najdete na této nové české sociální síti to, co již znáte ze zavedených platforem – Profily, Zeď, Notifikace, Skupiny, Chat, Soukromé zprávy, Fotky, Videa a mnoho dalšího. Ve skupinách je například k dispozici samostatný oddíl Fórum. Existují tu také Pozvánky, jelikož vše funguje, stejně jako na Facebooku, skrze Přátelství, které si musí obě strany vzájemně potvrdit.

Různé věci jsou uspořádány lehce odlišně, každopádně po určitém seznámení se s novým prostředím se člověk velmi rychle zorientuje, neboť je vše vcelku intuitivní.

Nová sociální síť Notesoo cz - Skupiny
Notesoo cz – Skupiny

Rychlost načítání – Problém, který je již vyřešen

Při samotném spuštění sociální sítě Notesoo byla hlavním problémem latence, tedy velmi dlouhé načítání stránek. Koneckonců si právě na tuto skutečnost stěžovalo mnoho uživatelů. Zdá se, že problém se podařilo vyřešit, a s přechodem na jiný a výkonější server již vše běží v přijatelném čase.

Financování a reklama

Jakým způsobem je a bude financován provoz této nové sociální sítě vám zatím nepovíme, ale třeba se na to časem zeptáme přímo provozovatele. Reklama se prozatím na Notesoo nenachází žádná, uvidíme jak tomu bude do budoucna. Nyní necháme Notesu určitý čas, aby mohl vše doladit, neboť funguje prozatím v jakémsi beta módu, dle vlastních slov provozovatele by naplno vše mělo běžet do léta.

Nová sociální síť Notesoo - Skupiny Notesoo | Návod na použití
Notesoo – Skupiny Notesoo | Návod na použití
Česká sociální síť Notesoo

Web: https://notesoo.cz/
Mobilní aplikace: NE
Čeština: ANO
E-mailová adresa: notesooadmin@email.cz
Provozovatel: ULTIMATE-GEMS s. r. o., Havlíčkova 77, 26701, Králův Dvůr, IČ: 24314820

AN
Zdroje a obrázky: notesoo; xglosy

Komentáře

4 komentáře: „Nová česká sociální síť Notesoo“

  1. […] Nová česká sociální síť Notesoo […]

  2. […] 35 sociálních sítí a aplikací 2021. Znáte je všechny? Nová česká sociální síť Notesoo Nasazení ruského systému elektronického boje Murmansk-BN vypnulo komunikaci NATO v Evropě […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..