AzaNoviny - Rok 2023

AzaNoviny: Co jste nejvíce četli v roce 2023

Jaký byl minulý rok na AzaNovinách? Jaké články jste na webu AzaNoviny v roce 2023 nejvíce četli a jaké recepty byly nejzobrazovanější? Jak jste se k nám dostávali? To vše si ukážeme ve statistikách a přehledech. Rozhodně nás těší, že Váš zájem o AzaNoviny v roce 2023 měl stoupající trend, za což Vám vřele děkujeme a budeme se snažit i nadále Vás, naše čtenáře, nezklamat.

AzaNoviny 2023 – Nejčtenější články

Dlouhodobě nejčtenějšími článkny jsou Seznam sociálních sítí a Ruský systém elektronického boje Murmansk-BN. K nim přibyly příspěvky o české sociální síti Notesoo nebo o naplněnosti zásobníků plynu. Zajímala vás i eDokladovka, sociální sítě Redit, Truth Social či Sudeten.net. Zdatně si vedl i článek o operačním systému pro tlačítkové mobily.

TOPTEN 2023 články

AzaNoviny 2023 – Nejzobrazovanější recepty

V rubrice Recepty a vaření byl v minulém roce jednoznačným fenoménem recept Chalupářská pomazánka. Mezi další kulinářské návody patřily Špagety s omáčkou z nivy, Holanská sekaná či Pikantní směs na bramboráky.

TOPTEN 2023 recepty

Jak jste se na AzaNoviny dostávali

AzaNoviny 2023 - Zdroje návštěvnosti

Největší podil návštěvnosti tvoří přímá návštěvnost (Direct), poté organická návštěvnost ze sociálních sítí, a téměř shodně návštěvnost z organického vyhledávání, tedy přirozeného bezplatného z vyhledávačů.

Dále se můžete podívat jaké prohlížeče, zařízení a operační systém jste použili k návštěvám AzaNovin. Též z jakých zemí jste k nám přistupovali, je poměrně logické, když je web psán v češtině, že je to Česká republika následovaná Slovenskem.

Prohlížeče

AzaNoviny 2023 - Návštěvnost - Prohlížeče

Zařízení

AzaNoviny 2023 - Návštěvnost - Zařízení

Operační systémy

AzaNoviny 2023 - Návštěvnost - Operační systémy

Země

AzaNoviny 2023 - Návštěvnost - Země

AN
Zdroje a obrázky: Analytics; AzaNoviny


Uveřejněno

v

od

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..